Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Hmm, to musela být opravdu výrazně skvělá zkušenost, když to stálo za to si tu založit profil a už tu o tom napsat dva (jedné) příspěvky... až se to člověku může zdát trochu podivné...

Tak co ty víš, třeba to byla PRVNÍ zkušenost v životě, když JI vzal krásný zaměstnanec na projížďku - a radši už nepopisuje, co a kde s ní všecko projížděl, aby se nedostala do řečí...

• 2 měsíce později...

Tak kdysi jsem zde napsal,že mám dobrou zkušenost s autalevně.cz. Beru vše zpět.Při ověřování detailů kolem servisních prohlídek v Německu dle servisní knížky k vozu jsem se nestačil divit.Stočeno cca 40 tis. km.Vím,že to není mnoho,ale o jejich solventnosti to vypovídá vše.Jinak dobrá komunikace s německým autohausem,poslali mi e-mailem vše,co jsem potřeboval.

Ano souhlasím špatná zkušenost s www.autalevne.cz !!! Já měl stočeno také o pouhých 50 tisíc km, ale proč to vůbec dělají? Auto vyšlo finančně dobře a ty peníze bych dal i kdyby to auto mělo  najeto poctívé kilometry. Už bych tam nekoupil, myslím že všechny jejich vozy stočeny a když to bude jen o 50 tis. km tak to je ještě dobré NEDOPORUČUJI !!!

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.