samurai Vloženo 4. Červenec 2013 Vloženo 4. Červenec 2013 Hmm, to musela být opravdu výrazně skvělá zkušenost, když to stálo za to si tu založit profil a už tu o tom napsat dva (jedné) příspěvky... až se to člověku může zdát trochu podivné... Citovat
Ekkar_z_Bastlírny Vloženo 4. Červenec 2013 Vloženo 4. Červenec 2013 Tak co ty víš, třeba to byla PRVNÍ zkušenost v životě, když JI vzal krásný zaměstnanec na projížďku - a radši už nepopisuje, co a kde s ní všecko projížděl, aby se nedostala do řečí... Citovat
Píďa Vloženo 20. Září 2013 Vloženo 20. Září 2013 Tak kdysi jsem zde napsal,že mám dobrou zkušenost s autalevně.cz. Beru vše zpět.Při ověřování detailů kolem servisních prohlídek v Německu dle servisní knížky k vozu jsem se nestačil divit.Stočeno cca 40 tis. km.Vím,že to není mnoho,ale o jejich solventnosti to vypovídá vše.Jinak dobrá komunikace s německým autohausem,poslali mi e-mailem vše,co jsem potřeboval. Ano souhlasím špatná zkušenost s www.autalevne.cz !!! Já měl stočeno také o pouhých 50 tisíc km, ale proč to vůbec dělají? Auto vyšlo finančně dobře a ty peníze bych dal i kdyby to auto mělo najeto poctívé kilometry. Už bych tam nekoupil, myslím že všechny jejich vozy stočeny a když to bude jen o 50 tis. km tak to je ještě dobré NEDOPORUČUJI !!! Citovat
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.