Ratt Vloženo 27. Únor 2010 Sdílet Vloženo 27. Únor 2010 (editace) Dobrý den, mam Fabiu I, je to 1.2 HTP rok vyroby tusim 2004. Mal som mensiu nehodu pri ktorej som nabehol bokom auta na obrunik, ktory mi nasledne pod soferovymi dvermi rozrazil prah a poskodil spodok auta. Prah sme opravili ale to auto ma na spodku nejake dva plasty, ktore kryju znacnu cast podvozku, pricom kazdy z nich kryje jednu polku auta. Neviem presne ako sa ten plast vola ale potreboval by som zohnat ten lavy ktory sa nachadza v oblasti pod sedadlom vodica. Bol by som rad keby ste mi niekto napisal presny nazov toho dielu pripadne odkaz na nejaky shop. Daval som to objednat ale dotycny ludia boli neschopny, vraj je to nejaky divny model a tazko sa to zhana. Pokial teda bude treba nejake upresnujuce informacie z technicaku, satci napisat... Dakujem za kazdu pomoc Editováno: 27. Únor 2010, autor: Ratt Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cartmanko Vloženo 27. Únor 2010 Sdílet Vloženo 27. Únor 2010 na kazdej suciastke je cislo. tak ed mas ten diel poskodeny, dohladaj na nom cislo a podla toho to objednaj v skodovke. taketo specificke diely eshopy neskladuju. to si kupi jeden clovek za 5 rokov. alebo skus vrkace okolo teba. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ratt Vloženo 27. Únor 2010 Autor Sdílet Vloženo 27. Únor 2010 (editace) s tymi vrkacmi to mozem bodzat stacil mi ten posledny, cakal som an to mesiac a nakoniec dosiel zly... skusim pozret to cislo Takze tu je to cislo: VW CZ RIETER 600 825 201 > PP GF 22 < Editováno: 27. Únor 2010, autor: Ratt Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rkonf Vloženo 28. Únor 2010 Sdílet Vloženo 28. Únor 2010 Dle Etky se tomu říká výplň podlahy vlevo vpředu - 6Q0 825 201 G cena 740,- Kč Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ratt Vloženo 1. Březen 2010 Autor Sdílet Vloženo 1. Březen 2010 (editace) Toto by malo byt ono? http://www.skoda-dily.cz/nahradni-dil/6q0825201g-vypln-podlahy-fabia-fabia-2.html Editováno: 1. Březen 2010, autor: Ratt Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rkonf Vloženo 2. Březen 2010 Sdílet Vloženo 2. Březen 2010 Ano, mělo by. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomes001 Vloženo 5. Červen 2012 Sdílet Vloženo 5. Červen 2012 čau, docela mě štve, jak jde ve fábce vše slyšet, hlavně hluk od kol na špatném povrchu asfaltu. Chybí mi tam oba spodní kryty podvozku+spodní kryt motoru....pokud bych je někde sehnal, pomůže to v hluku pronikajícím do kabiny? Dík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Louki1 Vloženo 24. Červen 2012 Sdílet Vloženo 24. Červen 2012 skôr by asi pomohlo vyhodiť celý interiér von a celý ho oblepiť nejakou fóliou ako je Dynamax alebo tak... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.