Přejít na obsah

Značky alu diskov


z.j

Doporučené příspěvky

Zdravím.

Tu na fóre som nenašiel súhrn výrobcov neoriginálnych alu diskov. Samozrejme origo je origo, ale keď už si človek nevie (nemôže, nechce) z rôznych dôvodov vybrať originál disk, tak aspoň aby sa nepríjemne neprekvapil po prvom parkovaní alebo pri prvej diere na ceste. Takže skúste zhrnúť ktoré značky sú podobne kvalitné (lakom, pevnosťou, atď.) ako originálne a od ktorých značiek (okrem noname) radšej ruky preč.

Ja som napr. čítal na nete, že Replica -y sú kvalitné, a následne, že niekto ich musel dať po troch mesiacoch jazdy reparovať. A aby sa človek z toho vysomáril.

Ďakujem za rady.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Možno sme sa celkom nepochopili, napriek tomu ďakujem za linky. Aj to je dôležité, kuknúť ako budú vyzerať disky na aute, ale to je už druký krok.

Ja som ale myslel, že aké značky pozerať. Skoro každý pneuservis predáva AEZ, Dezent, Dotz. Z toho ale nie je zrejmé, či sú to aj dobré disky, alebo majiteľ servisu dostáva za to dobré provízie a preto ich predáva. Takisto auto-disk konfigurátor tiež nehovorí nič o kvalite. Borbet, Brock, RC design, Alessio, Romagna Route, Replica, ... + asi 10 rôzne trojpísmenkové značky? Jasné, každý obchodník napíše "kvalitné italské, nemecké, .. disky", ale skúsenosť je skúsenosť.

Takže ocením, možno aj iný, skúsenosť, či sa X alebo Y značka sa predčasne opotrebovala, zlomila, deformovala sa pri bežnom používaní.

Vďaka.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...