Kandys Vloženo 3. Březen 2010 Sdílet Vloženo 3. Březen 2010 Zdravim všechny škodováky. Potřeboval bych poradit s jednou věcí. Venku začíná bejt pěkný počasí a já bych se chtěl pustit do stříkání karosérie. Chtěl bych prspektivě si musim mojí R-136ku nastříkat sám. Všude kam přídu tak chtěj buďto hříšný peníze nebo se jim nelíbí že je kastle bez podvozku. Mohli by jste mi prosím poradit jak na to? Co mam požít jako kontrolní nástřik aby mi vylezli všechny nerovnosti na kastli. Mam použít plnič nebo stačí základní barva? Všem děkuji za odpověď. Kdyžtak pište i na ICQ 586-159-485 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 3. Březen 2010 Sdílet Vloženo 3. Březen 2010 pokud to chceš mít dobře stříknutý a nejsi lakýra..jako že asi nejsi...svěř to lakýrovi....jinak to nebudu dle mého nic moc a pak je to škoda práce i materiálu....dle mého.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kandys Vloženo 3. Březen 2010 Autor Sdílet Vloženo 3. Březen 2010 Každej lakýra od toho dává ruce pryč protože se jim nelíbí že to nemá podvozek. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 3. Březen 2010 Sdílet Vloženo 3. Březen 2010 divný já kdysi nechal dělat to samé na Š120 a nebyl problém...ale lakýru jsem znal...tak možná proto.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
najmis Vloženo 3. Březen 2010 Sdílet Vloženo 3. Březen 2010 Když jsem měl auto naposled v lakovně tak tam měli kastli nějaký USA cáry na pěkným podstavci a myslím i otáčecí... je to jen o vybavení dílny,servisu atd.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kandys Vloženo 3. Březen 2010 Autor Sdílet Vloženo 3. Březen 2010 Mno tak to ste asi ještě nebyly tady v Mostě. Když sem objížděl lakovny a viděl sem v čem se v dnešní době stříkaj auta tak sem se zhrozil div mi nevypadli oči. V dnešní době stříká asi každej kdo může. neřikam že to sou všichni nějaký packalové ale už podle toho v čem ten dotyčnej stříká si člověk udělaá nějakou představu o jeho práci. Neni problém narazit na lakáru kterej stříká v obyčejný dvojgaráži a má tam nejmíň 5 cm stojatý vody. A takovej člověk si za celolak řekne klidně i 35 000,-. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
acek Vloženo 3. Březen 2010 Sdílet Vloženo 3. Březen 2010 Ono nejde tak o to kde,ale jak.Pokud bude výsledek kvalitní práce tak proč ty prachy za to dát.Je to o tom kdo umí a kdo ne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kandys Vloženo 3. Březen 2010 Autor Sdílet Vloženo 3. Březen 2010 No právě to kdo umí a kdo neumí se právě většinou zjistí až po dokenčení práce. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
acek Vloženo 3. Březen 2010 Sdílet Vloženo 3. Březen 2010 Ono se taky dá prohlídnout to co už mají nalakované a taky zjistit nějaké reference na daneného lakýrníka nebo lakovnu.Chce to trochu času a informací a ne se někam objednat a pak trnout jak to dopadne a co si za to řeknou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kandys Vloženo 9. Březen 2010 Autor Sdílet Vloženo 9. Březen 2010 Nemáte někdo zkušenost s barvama? Je lepší nitrokombinační barva nebo syntetická? Díky za radu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FilipV Vloženo 10. Březen 2010 Sdílet Vloženo 10. Březen 2010 Jestli to má k něčemu vypadat, tak ani jedno z toho ... Syntetická je dobrá tak na plot, nitrokombinační na opravy aut dříve narozených ale na nový celolak jedině akrylátové barvy - barva, tužidlo, lak ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.