Přejít na obsah

Mlhovky nesvítí


Chadwick

Doporučené příspěvky

Mám problém. Dneska jsme přehazovaly nárazníky na OII a dávaly jsme tam RS s kulatýma mlhovkama. Problém nastal při zapojení kulatých mlhovek. Po zapojení H1 12V 55W v nových mlhovkách je elktronika oktávky odmítla rozsvítit a jen se rozsvítila oranžová kontrolka poruchy světel na palubovce. Po zapojení předchozích starých mlhovek, které jsou osazeny H8 12V 35W se obě mlhovky rozsvítily a svítily normálně. Ale při opětovném zapojení nových kulatých mlhovek s H1 12V 55W se tyto opět nerozsvítily. Nevíte někdo kde může být problém ? :feve:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Máš diagnostiku a Lcode? Zkus otevřít adresu 09centrální elektrika a v kodování otevřít Lcode v Bytu 18 bit 2 odškrtnout(aby bylo prázdný políčko)a zkopíruj nový kód a dej uložit. Pak zkus ještě jednou ty mlhovky (H1 55W). Pokud to nepomůže ,tak pak už nevím jedině sehnat žárovku s uchycením jako H1 ale 35W. Pokud se pletu tak mě opravte :kuk:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Takže záhada je vyřešena. Nedalo mi to a dneska jsem vyndal obě hlavní světla abych se podíval, jestli jsou konektory v mlhovkách dobře zacvaknuté. Už na první pohled bylo vidět, že ne. Sotva jsem se k nim dostal, tak konektory zůstaly zacvaknuté v mlhovkách a drátky z niz "vyjely" ven. Špatně napinované. Takže jsem to opravil a už to svítí jak má. Pak jsem zajel do servisu, kde mi měnily nárazníky a trošku jsem si s nima promluvil. Alespoň že budu mít u nich další výměnu oleje díky tomuhle zadarmo. Jinak dostat se k mlhovkám přes horní světla je fakt mazec :palec:

Editováno: , autor: Chadwick
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 5 let později...

Dobrý den hoši, potřebovat bych pomoci, mám dvojkovou oktavku rok 2005, a vše v pohodě bylo, jen se mi naskytla příležitost mít rs nárazník, tak proč ne že 😁, noo ale jak se koupila vybava, mlhovky držáky a vše se namontovalo na auto, tak mlhovka na straně spolujezdce nesvítí, před tím jsem mlhovky měl, a svítili obě, samozřejmě mi teď na palubovce svítí, že  mi nesvítí nějaké světlo...

Zkoušeli jsme přehodit + a - a nic, a když jsme to změřili, ukazuje to 0,36 voltů... Napadá vás jak to zprovoznit? Nevím jestli je na každou mlhovku pojistka zvlášť, prý by to šlo nějak udělat pomocí spínače nalevo od volantu, ale moc tomu nerozumím 😅,...

Kdo ví tak prosím napište, budu vděčný za každou radu🙏

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...