Gilles Vloženo 9. Květen 2006 Sdílet Vloženo 9. Květen 2006 nazdar... pred casom sa mi na fav. ´90, 136L neudrzali volnobezne otacky... prepajkoval som poistkovu skrinku a auto uz ide ako pred tim... ale teraz mi nefunguje klakson, výstražné svetlá, blikanie s dialkovími.. všetko ostatné ide bez problemov... skúšal som sa už na to pozriet, ale neviem... Vyznáte sa niekto v poistkovej skrinke? ktorá časť skrinky má nastarosti tie 3 veci čo mi nejdu.. alebo to moze byt rele? Diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MrPedro Vloženo 10. Květen 2006 Sdílet Vloženo 10. Květen 2006 Mohu naskenovat schema nebo někam na web (rapidshare.de) ulozit celou knihu v pdf. EDIT: tak jsem to udelal rovnou: http://rapidshare.de/files/20110907/Favorit_Mach.zip.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gilles Vloženo 18. Květen 2006 Autor Sdílet Vloženo 18. Květen 2006 Diky moc... idem na to Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maverick Vloženo 18. Květen 2006 Sdílet Vloženo 18. Květen 2006 Gilles: Mel jsem podobny problemy na modelu 93, prepajeni a opravy ale pomahaly jen na chvili. Nakonec jsem koupil novou desku a od ty doby naprostej klid - za tech (sice nekrestanskych) 1300,- mi to ale stalo... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host hig Vloženo 2. Červen 2006 Sdílet Vloženo 2. Červen 2006 Dá se to .pdf -ko poslat na mail ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host hig Vloženo 2. Červen 2006 Sdílet Vloženo 2. Červen 2006 higeorge@seznam.cz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jendaRS Vloženo 2. Červen 2006 Sdílet Vloženo 2. Červen 2006 taky sem mival facko a taky sem to Xkrat propajel ale vzdy to vydrželo jen chvíli jako maverickovi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LUKY-007 Vloženo 4. Červen 2006 Sdílet Vloženo 4. Červen 2006 odporucam kupit novu poistkovu skrinu .. ja som 2 roky riesil podobne problemy ... preletovavanie bolo o nicom .. a ked mi zacal iskrit poistkova skrinka tak som sa nas..l a kupil novu ... a kedze favorit .. tak chvilu som zase jazdil bez problemov ...chvilu .. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tompo Vloženo 4. Červen 2006 Sdílet Vloženo 4. Červen 2006 kdybyste někdo chtěl tu desku, tak mám z 92".... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dslamka Vloženo 25. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 25. Prosinec 2008 nazdar...pred casom sa mi na fav. ´90, 136L neudrzali volnobezne otacky... prepajkoval som poistkovu skrinku a auto uz ide ako pred tim... ale teraz mi nefunguje klakson, výstražné svetlá, blikanie s dialkovími.. všetko ostatné ide bez problemov... skúšal som sa už na to pozriet, ale neviem... Vyznáte sa niekto v poistkovej skrinke? ktorá časť skrinky má nastarosti tie 3 veci čo mi nejdu.. alebo to moze byt rele? Diky Dobry den. Zadaval ste tento prispevok.... Mam na vas otazku taktiez mi blbne elektrika ako vam ked vymenim poistnu skrinku pomoze to? Vopred dakujem za odpoved s pozdravom Domino... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maverick Vloženo 25. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 25. Prosinec 2008 No, prvni prispevek je vic nez 2,5 roku starej a autor se tu od 08/2006 neukazal. Pokud mate problemy s elektrikou podobneho razu jako je popsane vyse, jako prvni krok vymente pojistkovou skrinku / desku, rozhodne neudelate chybu. Je to znama bolest Favoritu a ja jsem si s tim uzil sve, viz. muj prispevek z 18.5.2006. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
esař Vloženo 25. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 25. Prosinec 2008 Já bych řekl že stačí tu pojistkovku pořádně proletovat,bývají tam studeňáky. Taky sem to na formanovi dělal. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maverick Vloženo 26. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 26. Prosinec 2008 Jak jsem psal vyse, ja to proletovaval nekolikrat, vzdycky to bylo na chvili. Nakonec jsem poridil novou desku a byl konecne klid. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
esař Vloženo 26. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 26. Prosinec 2008 Jistě,možný je všechno,možná tam byla nějaká krpa,mě to stačilo proletovat a to sem to dělal ještě známé na jednom favoritu.Mě například nešlo na mým formanu vyhřívání zadního okna. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maverick Vloženo 26. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 26. Prosinec 2008 No ja mel asi rozsahlejsi problem, obcas zkratovani blinkru a svetel, nakonec to vyvrcholilo totalnim kolapsem elektriky, vsechno zhaslo, motor neudrzel volnobeh, stalo se to v lednu, potme, za deste, v lese kousek od Jilemnice. To byla posledni kapka, druhej den jsem dojel pro novou desku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jay Kay Vloženo 4. Únor 2012 Sdílet Vloženo 4. Únor 2012 Mám ten samý problém. Neukazuje palubka,blinkry,benzín,teplota(nefungují-neukazují)... světla normálně svítí-i kontrolky na palubce. Když seženu desku(vyměním) tak bude po problému??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ekkar_z_Bastlírny Vloženo 5. Únor 2012 Sdílet Vloženo 5. Únor 2012 To nemůže nikdo z tebou podaných informací říct na jisto. Nejdřív bych zkusil to proletování - a nejenom pojistkovky, ale i plošného spoje palubky. A koukat po spojích, mnohdy je na vývodu součástky prostrčeném deskou tak malé množství původní pájky, že novým ohřátím se původní vibracemi přelomený pidimůstek nejen nespojí, ale dokonce steče bokem a součástku pak s deskou nespojuje nic - je to důsledek pájení v obrácené poloze. Původní desky se totiž pájely "vlnou" = deska se součástkami zastrkanými do děr se v poloze "spoji dolů - součástkami nahoru" na speciálním zařízení protáhla těsně po hladině roztavené cínové pájky - a ta ulpěla na všem, co nebylo předtím pokryté tou zelenou barvou zespodu na desce, které se říká "nepájivá maska". Tedy na pájecích ploškách kolem děr pro součástky a na samotných vývodech součástek. A protože někdy se teplotu "vlny" nepodařilo udržet s náležitou přesností na potřebné hodnotě, byla pájka jednou méně a jindy více tekutá - výsledkem jsou bakule pájky na některých kusech desek a na jiných tenoučké šlupky pájky, jak téměř všechna z desky stekla. Když se pak takovou desku pokusí samo-domo opravář propájet v poloze "na zádech", tedy součástkami dolů, páječkou natavená pájka se odtrhne z vývodu a steče jen na pájecí plošku - do takového spoje je potřeba přidat další pájku, aby se vývod součástky znovu spolehlivě spojil s pájecí ploškou na desce. Množství je potřeba vyzkoušet - je to otázka cviku a praxe v pájení. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jay Kay Vloženo 5. Únor 2012 Sdílet Vloženo 5. Únor 2012 jj. Díky. Přepájel jsem a zatím to vypadá že funguje vše tak jak má tak uvidím. Ještě mně dneska čeká termostat a pak už to snad bude v cajku.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.