Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Máte někdo zkušenost s instalací zadní kamery do SUII? Nechci do auta vrtat. Děkuji za info.

Radek

• Autor

Žeby TOTO ?

Díky, je otázka jestli to tam pásne. Dle etky je jine osvětlení než u VW a SUBI. A take jestli úhel bude ok. Značka je níže.

Má někdo namontováno?

Radek

necituj předchozí příspěvek !!!

• 2 týdny později...
  • Autor

To opravdu nikdo neřešil???

No a co rádio/navigace - funguje spínání kamery po zařazení zpátečky? Jestli jo, tak by to bylo super.

Tak to by mě taky zajímalo. Nedovedu si ale představit, jak by zobrazení kamery na displeji fungovalo, pokud by to šlo dohromady s grafickou identifikací senzorů. V tomhle případě, se mi couvací kamera jeví jako nadbytečná a bylo by to řešení pro ty, kteří senzory nemají.

No první věc je, že do spousty VW už se kamera nabízí a podle konfigurátoru a ceníků může být v autě i senzor. Na té původní otázce bude asi záležet, jestli tady tahle kamera dokáže produkovat stejnej signál jako ta originální a která rádia s jakým SW ho zvládají přijímat.

kdyby to perfektně fungovalo a zobrazovalo jako např. u BMW, tak bych o tom také uvažoval

BTW: kudy se vede ten kabel z té kamery, snad né až k rádiu?

• 3 týdny později...
  • Autor

Musí se koupit ještě převodník. Mělo by to jít společně se senzory. Které můžete mít zobrazené nebo ne. Odkaz na stualarm je fajn, ale je tam pouze Superb I.

kdyby to perfektně fungovalo a zobrazovalo jako např. u BMW, tak bych o tom také uvažoval

BTW: kudy se vede ten kabel z té kamery, snad né až k rádiu?

• 3 roky později...

Tak je tady na fóru někdo kdo už to má a může poradit, rict jak to funguje ...atd.

Mám SUP II Combi a kameru z Tiguana přímo v madle.Jde krásně.Madlo je malinko větší,bylo potřeba zvětšit otvor-10 minut práce

Cosby, pošli fotku.

Už nepošlu,zítra jdu do špitálu a auto je u tchána v garáži,jezdím octávkou

Asi tak? 

post-9491-0-31571800-1386263065_thumb.jp

waikiki - máš aj foto toho madla ? je to luxusná vec , škoda že to neexistovalo origo v znaku ako majú Passaty 

inak klepanie strechy si poriešil ? 

Na klepání jdu zítra.

Fotka není z mého auta, ještě jsem nenašel odvahu zvětšovat díru pro madlo s kamerkou. Nějak se mi do toho nechce, aby to pak nerezlo. Na jaře budu dělat nějaké úpravy na autě, tak to možná zkusím i s tou kamerou....

všetko by som zkusol okrem toho rezania kufru 

daj potom vedieť 

Nevidím důvod proč by to rezlo.Dnes jsou dobré přípravky na ošetření.Pořád lepší vyřezat a dát origo VW než nějakou šílenou Chinu

to je zase jasná vec , akurat za tolko čo to stojí ešte cúvať viem

• 1 měsíc později...

Jak by to bylo se zapojením? Asi to nestačí píchnout na jednotku parkováku, že?

né do navigace

Ahoj, mám možná hloupej dotaz. Vleze se zpětná kamera určená původně pro TIGUAN (SII combi) i do mezery pod víko a nárazník na sedanu ?

...spíše si myslím, že asi ne :(  ...určitě se už nad tím někdo zamýšlel

kterou kameru navrhujete použít?

ver.1: http://www.stualarm.cz/produkt/miv-mfd3kam-sada-oem-parkovaci-kamery-pro-vw/skoda-mfd3/rns510/ (kvalita myslím super, pracnější montáž)

var.2: http://www.stualarm.cz/produkt/c-vw01ccd-kamera-ccd-format-pal-do-vozu-vw-polo-new-beattle-jetta-skoda-superb-08/ (jednoduchá montáž...ale kvalita?)

díky za Vaše názory

PS mám orig. TV tuner, tak budu dávat na AV2 input

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.