Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

• Autor

Ty mi davas :D

Hod mi sem na to prosim odkazy ze stranky Bosche.

je to on??beru ho

jj tenhle sroubovacek v pixle od susenek :D je super, uz jsem se s nim neco nadelal... ;)

• Autor

Tak mi dej na sklo prime odkazy na ty jednotlive vyrobky. Jsem v praci a na ten web se nedostanu.

Ty jo na to teď nemám čas,musím letět.Dlouho jsem to hledal.

• Autor

Tak az bude cas, tak mi to sem hod. Abych mohl zjistit ceny.

Ty první byly vrtací kladiva,potom byla stacionární pila,potom drážkovací fréza-lamelovačka.Ten šroubovák na 100%

• Autor

Ok, ale ty odkazy sem stejne hod ;)

Seznam neni, mrkni na stranky Bosche a napis mi typ toho kladiva. Zjistim ti cenu.

Jinak ten sroubovak to je presne on - jde o inovovany typ s prisvecovaci diodou.

Jen bych doplnil,že dioda není na šroubováku ale je v příslušenství a je napájena baterii z aku šroubováku...tzn. ,že se vyhodí baterka z AKU a dá se do takové lampičky s kterou si pak posvítíte....to jen tak na doplnění...jinak je :specool:

• Autor

Neni pravda Lugo ;) Jde o ten sroubovak, jehoz fotku sem daval cosby. A ten ma primo ve svem tele diodku. Hned pod hlavou a diodka je smerovana na spicku hlavy, abys videl kam sroubujes. Vyborna pomucka. Takze nic odnikud vahzovat nemusis. Ono by to ani neslo, protoze baterie je neoddelitelna.

Neni pravda Lugo ;) Jde o ten sroubovak, jehoz fotku sem daval cosby. A ten ma primo ve svem tele diodku. Hned pod hlavou a diodka je smerovana na spicku hlavy, abys videl kam sroubujes. Vyborna pomucka. Takze nic odnikud vahzovat nemusis. Ono by to ani neslo, protoze baterie je neoddelitelna.

Máš pravdu, mám ho doma ;)

• Autor

Ja taky ;) A ta dioda se zapina pokazde, kdyz sroubujes. Inteligentni je, ze lehkym stlacenim spoustece se rozsviti jen dioda a sroubovak jeste nesroubuje - uzitecne ve chvili, kdy se jen chces podivat jak mas nasmerovany bit. Az kdyz to zmacknes jak pistoli, tak sroubujes a navic vidis kam a co :D;)

mel bych zajem o akumulatorovou viceucelovou brusku PRIO, je to mozne?

Aha tak to se omlouvám....vypadáji ale skoro stejně :huh:;)

Zajímá mě cena vrtací kladivo GBH 2-26DRE.Dej vedět.Dík.

Martine,jak to vypadá??Ty šroubováky snad i dva bych vzal.Možná budu i v Praze v sobotu

• Autor

Miso, psal jsem tady, ze to neni ze dne na den ;) Sroubovak uz mas objednany, ale pocitej, ze bude tak do 14ti dnu. U tech ostatnich veci jsi mi stale neposlal prime linky...

psal jsem ti mail-ani jsi neodpovedel-taky sroubovak-mail byl podepsan BOBO

A co takhle sterace Aerotwiny na Fabuli by nebyly?

• Autor

No vida, kluci, jak to jde :) Dejte mi prosim chvili casu :) Musim to pozjistovat....

Bobo: Zadny mail mi nedosel... Davejte bacha jak ty maily pisete, neklikejte tady na ikonku EMAIL vedle PM, ale maily piste na martinoslav@skoda-board.net ...

• Autor

S temi steraci to vidim blede. Zamerte se spis na pracovni stroje...

S temi steraci to vidim blede. Zamerte se spis na pracovni stroje...

jiz jsem koupil gumicky za 40kc :smich:

Host
Toto téma je nyní uzavřeno pro další odpovědi.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.