Květen 10, 200619 r Fabie Combi 1.4 16V 55 kW načipovaných nevím na kolik, červená metalíza s novými pneumatikami Goodyard. A ze mě si dělá osobního šoféra, jako by nestačilo, že jej dělám její dceři......
Květen 10, 200619 r Čim a jak jezdí Vaše tchýně? diky bohu jiz nemam tchyni ale drive to bylo koště :
Květen 15, 200619 r Tak to moje budoucí tchýně má Peugeot 206 CC ale jen "jako" ptz. si její manžel chtěl udělat radost a kdyby to nebylo napsaný na ni tak to neprojde!!!
Květen 18, 200619 r Ford Scorpio combik....tim se ji chci poklonit, protoze jestli nekdo videl tudle kravu(ne moji tchyni, ale to auto myslim) tak jiste uzna jak se s tim fajn parkuje nekde ve meste.))
Květen 19, 200619 r Já si na tchýni nemůžu vůbec stěžovat. Většinou jezdí pěškobusem. Tchán má sice novou fábku ale vytáhne jí akorát na velikonoce a pak na dušičky, když jedou za příbuznýma na vysočinu. A to si loni koupil celou sadu plecháčů se zimníma gumama a přitom za ty 4 roky nejel v zimě ani jednou
Květen 19, 200619 r Vozím vyjímečně ale zatím celkem v klidu , kromě rýhy na palubovceod košíku ze zahrady.
Květen 19, 200619 r skorotchyně, teda tchyně čekatelka (už sedm let a furt oddolávám ) MB Jen jestli odoláváš kvůli tchýni Já mám tchýni již 9 let a nemůžu si stěžovat, znám kamarády co jsou na tom daleko hůře. Ta moje peče vynikající povidlové buchty, tak ji za to občas svezu
Květen 19, 200619 r skorotchyně, teda tchyně čekatelka (už sedm let a furt oddolávám ) MB Jen jestli odoláváš kvůli tchýni Já mám tchýni již 9 let a nemůžu si stěžovat, znám kamarády co jsou na tom daleko hůře. Ta moje peče vynikající povidlové buchty, tak ji za to občas svezu Nevím, kam míříš...
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.