jambara Vloženo 12. Duben 2008 Sdílet Vloženo 12. Duben 2008 Cau vseci mam takovy maly problem s loketni operkou. Nedrzi v te poloze ve ktere ji chci nechat. Potreboval bych poradit jak se do ni dostanu. Uz jsem mel i vysroubovane ty dva sroubky co jsou u prostred a na konci u kloubu ale nejak jsem se nemohl dostat dal. Diky za vase odpovedi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vlado1 Vloženo 13. Duben 2008 Sdílet Vloženo 13. Duben 2008 Cau vseci mam takovy maly problem s loketni operkou. Nedrzi v te poloze ve ktere ji chci nechat. Potreboval bych poradit jak se do ni dostanu. Uz jsem mel i vysroubovane ty dva sroubky co jsou u prostred a na konci u kloubu ale nejak jsem se nemohl dostat dal. Diky za vase odpovedi z vnutornej strany je 5-ka skrutka a v nej je otvor na imbus ktorým sa nastavuje doraz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jambara Vloženo 18. Duben 2008 Sdílet Vloženo 18. Duben 2008 z vnutornej strany je 5-ka skrutka a v nej je otvor na imbus ktorým sa nastavuje doraz Diky moc ale nejak nevim jak jsi to myslel. Nemohl by jsi mi prosim poslat nejake foto? nebo nevis kde by tak mohlo byt? Dik Jambara Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cokapid Vloženo 20. Duben 2009 Sdílet Vloženo 20. Duben 2009 Dnes mě donesl bratranec domů fungl novou opěrku na škoda octavia1 ale jak mám poznat jestli to je na model před a nebo po faceliftu? liší se nějak? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
olisoft Vloženo 20. Duben 2009 Sdílet Vloženo 20. Duben 2009 Predface OI nemalo origo opierku. Je to ale univerzalne pouzitelne. Taka ista opierka ide aj do golfu, passata a fabie I. Ked ju montuje niekto, tak musi vyrezat dieru do stredoveho plastu, trochu ale odstava (je tam diera popri "nohe" opierky), take pripady tu boli riesene aj s navrhom ako to zamaskovat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rest Vloženo 17. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 17. Červenec 2009 Ahoj, mam moznost vyhodne kupit origo lakt. opierku z golfa IV. Bude tato pasovat do octavky 1. Predavajuci tvrdi , ze ano-nerad by som naletel. Dík moc! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rest Vloženo 18. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 18. Červenec 2009 Nikto nevie? Staci kratka odpoved (ano/nie) niekoho kto sa vyzna. Cez tento vikend mam cas, tak by som ju rad kupil a namontoval. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JardaJ Vloženo 18. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 18. Červenec 2009 asi záleží, jestli mají stejnou trojnožku. Tady je trojnožka z okty Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rest Vloženo 18. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 18. Červenec 2009 (editace) mno poslal mi tento obr, som z toho jelen ci to bude pasovat Editováno: 18. Červenec 2009, autor: rest Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PROCHY603 Vloženo 18. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 18. Červenec 2009 (editace) PASUJE !!!!! Podvozok OC1 je rovnaky ako GOLF 4 . Takze aj ta trojnozka pasuje rozmerovo,aj laktova opierka:) Len ta tvoja opierka na FOTKE vyzera moc na MADE IN CHINA. Tu mas fotky ORIGINAL opierky. Editováno: 18. Červenec 2009, autor: PROCHY603 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rest Vloženo 18. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 18. Červenec 2009 velmi dakujem za info ... no tak teraz neviem, myslel som ze je to origo vw opierka. tak budem zhanat asi origo na O1. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PROCHY603 Vloženo 18. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 18. Červenec 2009 (editace) REST: Spytaj sa dotycneho na vyrobcu tej opierky . Origo opierka v skodovke stoji cca 190 euro. cislo dielu je DAO 300001 LINK: http://new.skoda-auto.sk/servis/nove_origi...a=4&id=3090 Editováno: 18. Červenec 2009, autor: PROCHY603 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PROCHY603 Vloženo 18. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 18. Červenec 2009 Tu je montazny navod: , , Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rest Vloženo 18. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 18. Červenec 2009 SUPER Prochy! Presne toto som potreboval, velka vdaka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PROCHY603 Vloženo 18. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 18. Červenec 2009 O.K. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ronmalin Vloženo 28. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 28. Červenec 2009 Neviete nahodou, aka dlha je dlhsia sruba? Myslim na tu jednu nozku, ktora je kratka. Dikes Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
olisoft Vloženo 31. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 31. Červenec 2009 To je taka redukcna (predlzovacia) matica pod tou kratsou nozickou. Do navodov som daval foto aj s ETKA cislom. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Iguka Vloženo 21. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 21. Srpen 2009 A tato opěrka z B5 VW bude taky pasovat na O1 ? http://www.aukro.cz/item714903665_loketka_...di_b5_66kw.html Trojnožka ale pasovat nebude, tu bych si sehnal origo na O1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mysko Vloženo 22. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 22. Srpen 2009 To co treba na nej neni videt... Takto vyzera trojnozka O1. Pozri na ten profil jak vypada co musi byt aj na loketke... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
olisoft Vloženo 22. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 22. Srpen 2009 Iguka: pasovat bude, okrem trojnozky (ako dal foto mysko) musis mat aj "adapter", ten je nasrobovany na nohu opierky a nasledne je on uchytena trojnozka. Etka cislo: 1J0 864 079 foto Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Iguka Vloženo 23. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 23. Srpen 2009 Fajn, díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
adam.he Vloženo 6. Září 2009 Sdílet Vloženo 6. Září 2009 Nevite nekdo, kde se da sehnat ta plastova cast co slouzi k otevirani loketni operky(viz foto)? Nemate to nekdo ze stare loketky, popr. da se to koupit ve skodovce? Praskal mi jedna nozicka. Diky za odpoved. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KaJe Vloženo 7. Září 2009 Sdílet Vloženo 7. Září 2009 http://www.skoda-dily.cz/nahradni-dil/3b08...ky-octavia.html Za 147,- Kč přímo ve Škodovce, kupoval jsem na jaře. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
olisoft Vloženo 7. Září 2009 Sdílet Vloženo 7. Září 2009 A staci sa pozriet do sekcie "instalacni manualy", kde som tie fotky daval aj s info o kupe v skoda salone... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headerTDI Vloženo 24. Září 2009 Sdílet Vloženo 24. Září 2009 Nechci zakladat nove tema tak to zkusim tady, Dneska př demontáži loketní opěrky mi prasknul šroub viz foto.. Absolutně nechápu proč povoloval jsem to malou ráčnou a praskl, Když jsem ho zkoušel všelijak vyndat tak jsem dok.rvil i ten zbytek závitu co tam byl.... Nevíte někdo kde by se dal sehnat ten celej novej díl č 1J0864079 iuázžzzh... a nebo mám shánět někoho aby to zkusil dostat ven? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.