Přejít na obsah

OT: Internetovy portal


amper

Doporučené příspěvky

Zdravim Vás všechny,

zabrousim mimo naše milačky k internetu.

Na doménu Uzdroje.cz (nekomu mozna bude ta domena povedoma) jsem pred nekolika dny spustil internetovy portal. No portal je prilis silne slovo. Rekneme spise rozcestnik s katalogem odkazu, tak jak jej zname z jinych serveru (Seznam, Centrum, atd.) Na rozdil od techto serveru ale nevytvarim vlastni katalog, ale prebiram katalog ODP serveru Dmoz.org. Respektive jen jeho českou část (proč vytvářet něco ci již existuje, navic kdyz je to na skvele urovni)

Nechci z tohoto rozcestniku udelat portal konkurujici Seznamu, Atlasu, atd. Chtel bych z nej udelat jen proste misto, kde lidi budou radi hledat, kam se budou radi vracet. Proste a jen obycejny rozcestnik do internetu.

A ted moje prosba. Mohli byste se na ten web ve sve volne chvili mrknou a napsat sem svoji kritiku. Nebo treba jen rict, jestli to ujde ci je to hrozne nebo tak. Proste bych rad znal vase reakce at spatne tak i dobre. Pripadne pokud mate namety, navrhy, cokoliv rad uvitam.

Doufam, ze Vam nevadi, ze jsem clenstvi v tomto foru "zneuzil" k tomuto ucelu.

www.uzdroje.cz

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

zabiak: Super, diky za nazor, upravil jsem pozadi, aby to lepe ladilo. Priznam se, ze grafika neni moje zrovna nejsilnejsi stranka.

Mimochodem zapomnel jse napsat, ze se nebranim jakekoli forme spoluprace (vymena odkazu, banneru, ci jakakoli jina vzajmena propagace projektu)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

A to byla vzdycky tvoje domena nebo jsi ji koupil? :)

Ne, nebyla vždycky moje. Majitele zmenila několikrát a několikrát se taky kdekdo pokoušel portál znovu obnovit. Naposledy to byl Computer Press (CP online), ale ani jim se to nepovedlo. Nakonec padla domena do drzeni Active24 (dříve Globe Internet) od nichž jsem domenu ziskal ja.

Já myslím, že všechny pokusy o obnovu portalu skončily velkými ambicemi. Udělat obr portál, který se zařadí do top 5 u nás. To já nechci, navíc na to nemám ani prostředky, abych hned spustil free e-mail a podobné služby.

Jak jsem už psal, chci aby to bylo místo, odkud lidi pujdou do internetu, případně kam se budou vracet když budou něco hledat. Neříkám, že tam časem nebudou nějaké další služby, ale rozhodně nemám ambice konkurovat "českým portálovým špičkám".

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...