Listopad 13, 201311 r Chci se zeptat jestli někdo umí předělat původní budíky z Octavie II 1.6 MPI ( 2008 ) před facelift na MaxiDOT. Potřeboval bych znát cenu budíků ( sám je neseženu ) i s prací. A místo nejlépe Jižní Čechy nebo Praha. Díky
Leden 29, 20178 r Mám Oll po faceliftu 2009 rok a chtěl jsem se zeptat zda jde dodělat maxidot. Svítí mi tam teď jen údaje naprostředku o teplotě a nahoře hodiny a dole celkové kiláky a trip. Jde s tím něco udělat?
Duben 17, 20205 r Ahoj, chtěla bych se zeptat zda někdo neumí nebo nezná někoho z okolí Pardubic a dokázal by přehodit polodot za maxidot..?? Ještě se chci zeptat, pin kód se najde na štítku na budíkách nebo.... Děkuji za odpověďi.
Únor 6, 20232 r Ahoj, chtěl bych se zeptat, zda by šlo, a našel by se někdo, kdo by mi předělal budíky z polodotu předfacelit na maxidot po facelift. Mám Octavii II 1.6 MPI ( 2009 ) po facelift, ale budíky jsou záhadně ještě předfacelifft polodot. Popřípadě cenu i s prací. Místo ideálně dojezdová vzdálenost z Kutné Hory. Díky moc
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.