Robert P. Vloženo 28. Březen 2010 Sdílet Vloženo 28. Březen 2010 Méte něko zkušenosti s 19´ koly na Sup II kombi (ET, rozměry pneu, komfort, ...)? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cjoctavian Vloženo 19. Červen 2010 Sdílet Vloženo 19. Červen 2010 Sirku by som zvolil 8" a ET 45 - 40. Pneu radsej 235, predsa len maju viac materialu ako 225 BTW: tento na fotke ma 19" alebo 20"? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Robert P. Vloženo 20. Červen 2010 Autor Sdílet Vloženo 20. Červen 2010 Hezky pěkně, ten má podlě mě 20´, to už není moc na provoz :-) Jinak myslím, že 235 by mohl být problém - škrtání. Sirku by som zvolil 8" a ET 45 - 40. Pneu radsej 235, predsa len maju viac materialu ako 225 BTW: tento na fotke ma 19" alebo 20"? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomino Men. Vloženo 20. Červen 2010 Sdílet Vloženo 20. Červen 2010 jj, toto budú 20".. Robert: nestačia ti origo 18"? podla mna su dobre Lebo aj 19" je na ČS cesty už dosť tvrdé. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cjoctavian Vloženo 20. Červen 2010 Sdílet Vloženo 20. Červen 2010 Ja zijem v tom, ze aj na 19" to musi byt este OK - ved VW to dava na Golf R. Tiez aj Fabia RS ma 17" s profilom 205/40, co je vlastne vyska pneu ako keby to boli 19" na Octavii alebo Superbe... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Robert P. Vloženo 21. Červen 2010 Autor Sdílet Vloženo 21. Červen 2010 (editace) No, já mám 18´ Luxony, auto je pěkné, elegantní, ale na 19´bych se mi líbilo víc. Zase by ho už přítelkyně nemohla řídit, což by znamenalo, že bych si spoustu krát musel odepřít pifko :-) Néé, vážně. 18´mi přijde normální, ale 19´ nejhezčí. Trochu se bojím, že pak bude amortizace rázem někde jinde, ale jak píšete, 40 profil má spousta aut ... i když na 19 by to muselo mít přeci 225/35, a to je už celkem dost málo. Další věc je, že to není v TP, tzn., že by se pak případně hůře likvidovalo při poj.událostech, i když vím, že v minulosti to nebyl nikdy problém, vždy jsem měl větší kola než byly v TP. Ještě popřemýšlím, ale na 19´ by to byla bomba! Ja zijem v tom, ze aj na 19" to musi byt este OK - ved VW to dava na Golf R. Tiez aj Fabia RS ma 17" s profilom 205/40, co je vlastne vyska pneu ako keby to boli 19" na Octavii alebo Superbe... Editováno: 21. Červen 2010, autor: Robert P. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Robert P. Vloženo 21. Červen 2010 Autor Sdílet Vloženo 21. Červen 2010 18´ jsou v pohodě, ale 19´ by byly hezčí, ale je fakt, že na naších cestách je i 18´ hodně :-( jj, toto budú 20".. Robert: nestačia ti origo 18"? podla mna su dobre Lebo aj 19" je na ČS cesty už dosť tvrdé. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy Vloženo 21. Červen 2010 Sdílet Vloženo 21. Červen 2010 Na těch 20" by to bylo bomba, ale pro mladší. U nás starších, by mohla za jízdy vypadávat asi už zubní protéza..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomino Men. Vloženo 21. Červen 2010 Sdílet Vloženo 21. Červen 2010 Na těch 20" by to bylo bomba, ale pro mladší. U nás starších, by mohla za jízdy vypadávat asi už zubní protéza..... Vezmi si to tak, že mladším by vypadávali zdravé (i nezdravé) zuby Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
žralok Vloženo 23. Červen 2010 Sdílet Vloženo 23. Červen 2010 Proč neustále citujete předchozí příspěvky! To neumíte dát jen "Přidat odpověď" ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mpl11 Vloženo 3. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 3. Srpen 2015 Ahoj,hledám kola Phoenix anthrazit 19 z nového superba a nemůžu je najít.Nemá někdo tip kde se dají sehnat a nemyslím tím u autorizovaného prodejce:-). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fobik Vloženo 29. Srpen 2016 Sdílet Vloženo 29. Srpen 2016 na bazosi jich bylo dost novych nebo uplne minimalne jetych... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stenly Vloženo 7. Říjen 2016 Sdílet Vloženo 7. Říjen 2016 Mal som na Superbe 19' Sirius zo SupaIII .... Spokojnosť maximálna... Pohodlie porovnateľné ako na 18' Nemam combi ale jedna fotka pre predstavu. Podotikam že na seriovom podvozku, žiadne zníženie Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.