Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Méte něko zkušenosti s 19´ koly na Sup II kombi (ET, rozměry pneu, komfort, ...)?

• 2 měsíce později...

Sirku by som zvolil 8" a ET 45 - 40. Pneu radsej 235, predsa len maju viac materialu ako 225 lol

BTW: tento na fotke ma 19" alebo 20"? :help:

post-10844-1276956775,732_thumb.jpg

• Autor

Hezky pěkně, ten má podlě mě 20´, to už není moc na provoz :-) Jinak myslím, že 235 by mohl být problém - škrtání.

Sirku by som zvolil 8" a ET 45 - 40. Pneu radsej 235, predsa len maju viac materialu ako 225 lol

BTW: tento na fotke ma 19" alebo 20"? :help:

jj, toto budú 20"..

Robert: nestačia ti origo 18"? podla mna su dobre :)

Lebo aj 19" je na ČS cesty už dosť tvrdé.

Ja zijem v tom, ze aj na 19" to musi byt este OK - ved VW to dava na Golf R. Tiez aj Fabia RS ma 17" s profilom 205/40, co je vlastne vyska pneu ako keby to boli 19" na Octavii alebo Superbe... :)

• Autor

No, já mám 18´ Luxony, auto je pěkné, elegantní, ale na 19´bych se mi líbilo víc. Zase by ho už přítelkyně nemohla řídit, což by znamenalo, že bych si spoustu krát musel odepřít pifko :-) Néé, vážně. 18´mi přijde normální, ale 19´ nejhezčí. Trochu se bojím, že pak bude amortizace rázem někde jinde, ale jak píšete, 40 profil má spousta aut ... i když na 19 by to muselo mít přeci 225/35, a to je už celkem dost málo. Další věc je, že to není v TP, tzn., že by se pak případně hůře likvidovalo při poj.událostech, i když vím, že v minulosti to nebyl nikdy problém, vždy jsem měl větší kola než byly v TP. Ještě popřemýšlím, ale na 19´ by to byla bomba!

Ja zijem v tom, ze aj na 19" to musi byt este OK - ved VW to dava na Golf R. Tiez aj Fabia RS ma 17" s profilom 205/40, co je vlastne vyska pneu ako keby to boli 19" na Octavii alebo Superbe... :)

Upraveno od Robert P.

• Autor

18´ jsou v pohodě, ale 19´ by byly hezčí, ale je fakt, že na naších cestách je i 18´ hodně :-(

jj, toto budú 20"..

Robert: nestačia ti origo 18"? podla mna su dobre :)

Lebo aj 19" je na ČS cesty už dosť tvrdé.

Na těch 20" by to bylo bomba, ale pro mladší. U nás starších, by mohla za jízdy vypadávat asi už zubní protéza..... :help:

Na těch 20" by to bylo bomba, ale pro mladší. U nás starších, by mohla za jízdy vypadávat asi už zubní protéza..... :help:

Vezmi si to tak, že mladším by vypadávali zdravé (i nezdravé) zuby :D

Proč neustále citujete předchozí příspěvky! To neumíte dát jen "Přidat odpověď" ?

• 5 let později...

Ahoj,hledám kola Phoenix anthrazit 19 z nového superba a nemůžu je najít.Nemá někdo tip kde se dají sehnat a nemyslím tím u autorizovaného prodejce:-).

• 1 rok později...

na bazosi jich bylo dost novych nebo uplne minimalne jetych...

• 1 měsíc později...

Mal som na Superbe 19' Sirius zo SupaIII .... Spokojnosť maximálna... Pohodlie porovnateľné ako na 18' 

Nemam combi ale jedna fotka pre predstavu. 

Podotikam že na seriovom podvozku, žiadne zníženie

20160829_163141_HDR.jpg

20160828_131620_HDR.jpg

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.