18ky na OII - Stránka 2 - Podvozek - ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz Přejít na obsah

18ky na OII

Luke288

Doporučené příspěvky

JasteR napsal:
  mikl napsal:
Nemyslím snížit to,aby jsi musel objíždět vajgly,ale 30 mm by to sneslo.Tím snížením to výrazně neztvrdne.Když jsem nasazoval 17"jezdil jsem nějaký čas bez snížení a po úpravě -35 mm jsem nepocítil výraznou zmšnu ve tvrdosti.

jen pro doplneni OII na 17" pegasus ma uz sportovnejsi/nizssi podvozek z vyroby, ale od MR07 budou i bez sport. podvozku.

nj, jenze ja je dokupoval zvlast, takze sportovni podvozek nemam

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

No Ja mám také skúsenosti. Predoslú octavku som mal znízenú o 30 mm, a dokupil som orgináli Audi TT 17 palcové sestlúcové, vid obrázok. Predtym nez som kúpil terajsiu O2, som uz dopredu kupil zase od Audi RS A4 17-ky, ze urcite my budú pácit, bohuzial bez pokusu. Virtuálne som to dal na auto v konfigurátore, ale zivot je celkom iní. Bez pokusu nekúpte nic, ked máte nato moznost. A nikdy viac nez 6 lucovy, ja mám 9 a opticky vyzerá ako 16-ka. Este nemám fotku ale ked budem, pridám

post-37-1147789714.jpg

Odkaz ke komentáři

Luke288 napsal:
stejne uz vidim, ze to dopadne na origo RS kola, protoze bych nerad vysypal penize za neco, co bude vypadat blbe a tohle uz je odzkouseny

co chtěj za ty origo RS 18" ? S gumama to bude asi pěknej ranec. No už bych měl taky začít strkat prachy do něčeho jinýho. ;)

Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...