michall172 Vloženo 19. Únor 2012 Sdílet Vloženo 19. Únor 2012 premyslam tu pred katom vymenit,viem ze filter aj sviecky su menene nedavno,ked som dal test na sondy tak vsetko ok aj nadobka s aktivným uhlim ok,len na katalyzator mi nepustí test,asi preto lebo nema tých 400stupnov ale iba cca 350stupnov,je to zaujímave na pristrojovke sa mi rozsviti ta kontrolka co ma suvislost s katom a sondami,ale chybu vypisuje iba to odvzdusnovanie nadrze.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ramon Vloženo 28. Únor 2012 Sdílet Vloženo 28. Únor 2012 Vymeň lambdu za katom, ak máš dve. Mne teraz žrala moja cez desať litrov. Test lambd aj katalizatora vyšiel OK , inak chyby na Vagu žiadne a auto žralo jak sviňa. Dovtedy spotreba do 6,5 litra. Po výmene druhej lambdy spotreba zasa v normále. Použil som 1K0998262Q. Je to priama náhrada z ETKY za dnes už nevyrábanú originálnu. V cc-autodily ju majú za necelých 70 €. Originál sa predáva za niečo cez 100 €. Aby som nezabudol, jedine Bosch. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michall172 Vloženo 29. Únor 2012 Sdílet Vloženo 29. Únor 2012 tu zadnu lambda sondu som uz skusal vymenit,ale dal som tam len nejaku univerzalnu a je to uplne to iste. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ramon Vloženo 1. Březen 2012 Sdílet Vloženo 1. Březen 2012 Ja som ešte nepočul o nikom, komu by univerzálna sonda pomohla. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michall172 Vloženo 2. Březen 2012 Sdílet Vloženo 2. Březen 2012 Jasne dam tam urcite original...nebudem riskovat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michall172 Vloženo 2. Březen 2012 Sdílet Vloženo 2. Březen 2012 ale nie je aj tak divne,keby bola jedna sonda zla a vysielal zle signaly do RJ ktora by potom vstrekovala moc paliva a ta druha sonda by predsa mala spoznat príliš bohatu zmes nie? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
barevny Vloženo 30. Březen 2012 Sdílet Vloženo 30. Březen 2012 mam ten samy problem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
barevny Vloženo 30. Březen 2012 Sdílet Vloženo 30. Březen 2012 kolik tak vyjde oprava??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michall172 Vloženo 2. Duben 2012 Sdílet Vloženo 2. Duben 2012 podla toho co maš zle. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukáš Pavel Vloženo 7. Duben 2012 Sdílet Vloženo 7. Duben 2012 Zdravím, už jste toto nějak vyřešili ? mám ten samý problém, na diagnostice mi řekli odvzdušnění palivové nádrže, mám spotřebu kolem 10l, a ručička otáček na volnobeh mi malinko kolísá, prosím poraďte někdo co by to mohlo být Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michall172 Vloženo 7. Duben 2012 Sdílet Vloženo 7. Duben 2012 to kolísanie otacok by malo byt asi normalne,mne tiez diagnostika to odvzdusnenie písala a rozsvietila sa kontrolka na prístrojovke a bola samozrejme vysoka spotreba,ja som vymenil zadnu lambda sondu,ale dal som len nejaku univerzalnu japonsku,obcas mi este vyhodilo chybu teploty chlad. kvapaliny,to som tiez vymenil a odvtedy mi tu chybu nevyhodilo a spotreba je tak do 7litrov,ked bola zima a skarede pocasie,tak sa mi s tým ani nic nechcelo robit,uvidim este ked konecno prehodím letne gumy ci sa ta spotreba este trochu neupraví a ked tak potom budem nieco riesit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukáš Pavel Vloženo 8. Duben 2012 Sdílet Vloženo 8. Duben 2012 (editace) spotřeba do 7l bych rek že je hodně dobrá, to už ti může snížit jen teplo a letní gumy, co já bych dal za takovou spotřebu skusím teda vyměnit lambdu za katalizátorem a uvidíme. Poradí mi prosím někdo jakou tam mam nejlépe dát? (fabia 1.4 mpi 44kw r.v. 2002 AZF) (popř. odkaz by se hodil ) díky Editováno: 8. Duben 2012, autor: Lukáš Pavel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michall172 Vloženo 8. Duben 2012 Sdílet Vloženo 8. Duben 2012 trochu by to este mohlo klesnut,ale ja robím skor male trasy tak do 15 km,do prace a tak..ja co som zistil,tak to odvzdusnenie pracuje spravne,len ak je v poriadku funkcnost lambda sond,takze by to malo mat nieco spolocne,ak mas diagnostiku,tak si vyskusaj aj ten odvzdusnovací ventil najskor. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michall172 Vloženo 8. Duben 2012 Sdílet Vloženo 8. Duben 2012 a urcite ti kazdy poradí aby si tam dal original,najlepsie opísat cislo zo starej,ja som dal tu univerzalnu,lebo mi ju poradili v predajni a vyzera to ze funguje dobre,ale poradím ti tiez original sondu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukáš Pavel Vloženo 8. Duben 2012 Sdílet Vloženo 8. Duben 2012 bude to určitě lambda všechno tomu nasvědčuje, jen nevím která a jak to zjistit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 9. Duben 2012 Sdílet Vloženo 9. Duben 2012 třeba ti pomůže toto lambda-regulace-kontrola.pdf test stárnutí lambda 1,4 MPI.pdf Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
coudy77 Vloženo 4. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 4. Listopad 2012 zdravím pánové, máme sice VW Polo 1.4 55kW kod motoru BBY ,ale mám ten samý problém,manželka s ním jezdí do práce jen 3km a spotřeba jako blázen, v papírech je, že to má mít spotřebu srovnatelnou s 1.2HTP 47kW ???? už jsem domluvený v servisu na diagnósu tak uvidím třeba je tam něco je špatně:-( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 4. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 4. Listopad 2012 no tak jestli jezdí jen 3km tak té spotřebě se nedivím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tonda-B Vloženo 4. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 4. Listopad 2012 To potvrzuji. U Š Favorit s karburátorem a automatickým sytičem měla manželka spotřebu 27 l / 100 km v zimním období. Při srovnatelné trase jakou udává tazatel. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Popu Vloženo 4. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 4. Listopad 2012 spotreba uplne normalni a kor v zime ja kdyz jezdim po meste tak neni problem 9 - 10 l v zime to bude urcite vic takze na diagnostice toho asi nic nevyzkoumaji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 4. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 4. Listopad 2012 projet delší trasu a pokud bude spotřeba stále vysoká, pak řešit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
coudy77 Vloženo 4. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 4. Listopad 2012 (editace) Hm na delší trasy je bohužel O2.Toto jezdí jen krátký trasy a po městě.:-( Dnes jsem zkoušel teplotu tak tam asi problém nebude, za 2-3km 90°C,zkusím ještě tu diagnostiku.Do teď jsem měl Feldu a nejvyšší spokojenost i se spotřebou (jediny problém koroze!!! a chybějící servo). Z Pola jsem trochu špatný ,asi to vezmu na delší tůru:-) Editováno: 5. Listopad 2012, autor: Malta citace předchozího příspěvku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
coudy77 Vloženo 5. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 5. Listopad 2012 Tak a je to, dnes se manželce po cestě z práce rozsvítilo "kontrolní světlo emisí" tak auto putuje do servisu a mám podezření ,že lambda je kaput. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 6. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 6. Listopad 2012 i to je možné ... tak dej potom vědět co to bylo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
schneefall Vloženo 7. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 7. Listopad 2012 1.4 MPI 50 Kw 2002 najeto 45 000 km taky to jezdí jen couračky 5 km tam 5 km zpět a na plnou se stim najede zhruba 450 km.Podle mě normální.Jinak pro zajímavost po deseti letech první závada.Přestaly fungovat stěrače :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.