Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Ahoj. Jednou jsem našel na netu Devil Eyes na Fabii II. Ten týpek to už ale prodal. Nevíte někde kde se dají sehnat a za kolik? Jo a k jiné děbatě, jak psal "uživatel" o polepení střechy u firmy Da-Tom. Tak je to dobrý nápad, taky si plánuji udělat černou střechu od Da-Tom. Myslím že to stojí do těch 5000 Kč.

Ahoj a ozvěte se prosím na ty světla.

Vloženo

Taky jsem nikdy nevidel zadne svetla. Teda kdyz nepocitam ty co se tu prodavali, myslim strikle cernym sprejem a nahore smerovka tonovana. Prodaval je nejakej typek z Brna a jsou uz prodane a jezdi na jedne FII v MB. Chtel bych videt jak vypadaji, nemate nekdo fotku??

Vloženo (editace)

Mrkni sem. Vypada to tak, ze zaizolovane kvalitne nie su a uz je v nich voda... :( Ja som pisal ohladne svetiel do Autostyle. Odpisali, ze v dohladnej dobe nic nechystaju. Celkom zvlastne. Na FI je toho kopec. A FII je masova zalezitost takisto. Niekto takto prichadza o kseft.

Editováno: , autor: drag84
Vloženo

takhle: kolik aut se prodalu za éru FII předface? mám pocit, že kotel, a to, že začínaj bazarovky a začínaj je kupovat mladý lidi a ty začnou dychtit po tuningu. tak snad je něco slušnýho napadne vyrobyt pro ty, který si chtěj upravit vzhledově auto :palec2:

• o 2 týdny později...
Vloženo

Taky jsem nikdy nevidel zadne svetla. Teda kdyz nepocitam ty co se tu prodavali, myslim strikle cernym sprejem a nahore smerovka tonovana. Prodaval je nejakej typek z Brna a jsou uz prodane a jezdi na jedne FII v MB. Chtel bych videt jak vypadaji, nemate nekdo fotku??

hele.. fotku možná někde najdu, měl jsem to uložené ...

post-46817-1271857081,2556_thumb.jpg

• o 1 měsíc později...
  • o 4 měsíce později...
Vloženo

ty co jsou focené mimo auto jsou moje práce... A ty co jsou na autě, co se mlží nejsou moje práce... Ostatně je to vidět, ja si dal se znovuzatavením dohromady práci tak aby se nemlžili. Nechal jsem kroužek kolem čočky chromový a trochu jsem to přehnal se zakouřením blinkru. Mám teď dostat pár párů nových světel a pustím se znovu do práce. Světla budou malinko dražší, protože už budou rovnou osazeny xenonovou kvalitnější sadou Slim H7, supervysoce svítivou diodou v parkovačce a budou připraveny na Plug-n-play nasazení na auto. Bude vyřešen problém s kolabujícím xenonem při překlopení paraboly na dálkový (bez úpravy xenon zhasne a naskočí až po vypnutí a zapnutí světel)...Prostě kvalita jak má být. A tu blinkrovou část už nebudu tak přehánět :-)

• o 4 roky později...

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...