Publikováno Duben 6, 201015 r Zdravím lidi tady na foru,mám otázku scháním software na zjištění ujetých km,.jak to lze zjistit hodně lidí říká že to je nejpřesnější z abs nebo mi nějak poradťě neboť jsem si koupil o1 a nevěřím tomu že má najeto jen 86tis km neboď má v pytli skoro všecky čepi a selembloky..,a uložení tlumičů..,tak bych si to rád zjistil a po případě vlítl do bazaru díky..
Duben 6, 201015 r je to pouze v motoru a to od roku 2001 u dieselu nebo na palubovce.. ale vše se dá přepsat!
Duben 6, 201015 r Autor a jak to zjistim v motoru kdyby byli po pripade mnenene budiky.je to slozite to prepsat jestli to je aspon trochu věrohodne?po pripade da se dohledat zivot auta kdyz bylo z D? Upraveno Duben 7, 201015 r od Luďa necituj předchozí příspěvky
Duben 7, 201015 r pokud je k tomu soft tak jen naklikáš na klávesnici kolik KM chceš a program tolik udělá a už nikdo nic nezjistí pokud bylo auto servisované v autor. servise někdy jde dohledat hystorie příště bych ti doporučil při koupi auta provést testovací jízdu abys zjistil v jakém je stavu, a když je ve špatném tak ho prostě nekupuj a podívej se po jiném pokud s tím bude někdo jezdit denně po 1km rozbité cesty tak může mít podvozek KO mnohem dřív jak po 86t km.
Duben 7, 201015 r Autor to máš pravdu mno já stim nějak tak počítal že do toho něco nasypu ale hlavně mi vyhovovala maxvybava a rok výroby 2005 za 150tis.. jel jsem stím zkušební jízdu...ale jen asi 4 km a po dálnici což pozná člověk trošku jen motor.. mno a poradí mi někdo kam mám zajit abych zjistil historyii?škodovka?a jaký je program nebo jak jse zjistí z motoru stav km,,na budíkách je mi to jasné to vidím vag mám ... Upraveno Duben 7, 201015 r od Luďa necituj předchozí příspěvky
Duben 7, 201015 r VAG COM s hex can kabelem (od verze 409 víš) vagcommander supervin vagporg vag dasch com
Duben 7, 201015 r solidni prodejce dava k autu obcas protokoly z techniky, tam vidis jak km postupne pribyvaji neres kolik ma najeto, koukej na stav auta, jestli je OK
Duben 8, 201015 r Autor solidni prodejce dava k autu obcas protokoly z techniky, tam vidis jak km postupne pribyvaji neres kolik ma najeto, koukej na stav auta, jestli je OK mně to jen zajimalo..
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.