Přejít na obsah

software

JSsoft

Doporučené příspěvky

Zdravím lidi tady na foru,mám otázku scháním software na zjištění ujetých km,.jak to lze zjistit hodně lidí říká že to je nejpřesnější z abs nebo mi nějak poradťě neboť jsem si koupil o1 a nevěřím tomu že má najeto jen 86tis km neboď má v pytli skoro všecky čepi a selembloky..,a uložení tlumičů..,tak bych si to rád zjistil a po případě vlítl do bazaru díky..

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

a jak to zjistim v motoru kdyby byli po pripade mnenene budiky.je to slozite to prepsat jestli to je aspon trochu věrohodne?po pripade da se dohledat zivot auta kdyz bylo z D?

Editováno: , autor: Luďa
necituj předchozí příspěvky
Odkaz ke komentáři

pokud je k tomu soft tak jen naklikáš na klávesnici kolik KM chceš a program tolik udělá a už nikdo nic nezjistí

pokud bylo auto servisované v autor. servise někdy jde dohledat hystorie

příště bych ti doporučil při koupi auta provést testovací jízdu abys zjistil v jakém je stavu, a když je ve špatném tak ho prostě nekupuj a podívej se po jiném

pokud s tím bude někdo jezdit denně po 1km rozbité cesty tak může mít podvozek KO mnohem dřív jak po 86t km.

Odkaz ke komentáři

to máš pravdu mno já stim nějak tak počítal že do toho něco nasypu ale hlavně mi vyhovovala maxvybava a rok výroby 2005 za 150tis.. jel jsem stím zkušební jízdu...ale jen asi 4 km a po dálnici což pozná člověk trošku jen motor.. mno a poradí mi někdo kam mám zajit abych zjistil historyii?škodovka?a jaký je program nebo jak jse zjistí z motoru stav km,,na budíkách je mi to jasné to vidím vag mám ...

Editováno: , autor: Luďa
necituj předchozí příspěvky
Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...