tdikarlos Vloženo 10. Duben 2010 Sdílet Vloženo 10. Duben 2010 Ahoj, nevíte někdo, kde se dá koupit bezbarvá nalepovací fólie na lem zadního blatníku-před zadní kola. Jde o bezbarvou nalepovací fólii-jde to koupit přímo ve Škodě? Poraďte-dík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tdikarlos Vloženo 10. Duben 2010 Autor Sdílet Vloženo 10. Duben 2010 Nikdo nic podobného neřešil? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PROCHY603 Vloženo 10. Duben 2010 Sdílet Vloženo 10. Duben 2010 (editace) Je dostat kupit original foliu . Chod do predajne SKODA. Editováno: 10. Duben 2010, autor: PROCHY603 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tdikarlos Vloženo 10. Duben 2010 Autor Sdílet Vloženo 10. Duben 2010 (editace) o.k. Dík za odpověď Editováno: 10. Duben 2010, autor: Luďa necituj předchozí příspěvky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DRYVER Vloženo 11. Duben 2010 Sdílet Vloženo 11. Duben 2010 take jsem si tu folii kupoval ve škoda servisu - stoji cca 300 kc. Opatrne s lepenim, nebo tam budou bublinky - to se stalo i me, pak strhnout, zahodit a pelasit do skodovky pro dalsi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PROCHY603 Vloženo 11. Duben 2010 Sdílet Vloženo 11. Duben 2010 DRYVER: Lepi sa to pomocou jarovej vody abi tam nevznikali bublinky pri nalepovani. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tdikarlos Vloženo 12. Duben 2010 Autor Sdílet Vloženo 12. Duben 2010 Jo s tou jarovkou to jde určo nejlíp. Normálně bych to tam asi nedával, ale nějakej blb mi na parkovišti odřel zadní lem blatníku, tak jsem to rozleštil, ale jde to vidět. takže pokud tam nalepím tu fólii, tak by se to mělo ztratit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
paldous Vloženo 18. Duben 2010 Sdílet Vloženo 18. Duben 2010 az to budes mit nahodene tak pak skus dat nejake foto, nevim totiz co presne myslis, jestli je to ta folie u zadniho kola pod zadnimi dvermi tak tu maj asi vsechny OII uz od vyroby Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tdikarlos Vloženo 18. Duben 2010 Autor Sdílet Vloženo 18. Duben 2010 az to budes mit nahodene tak pak skus dat nejake foto, nevim totiz co presne myslis, jestli je to ta folie u zadniho kola pod zadnimi dvermi tak tu maj asi vsechny OII uz od vyroby Jojo, přesně to myslím,ale určitě to nemají všechny OII z výroby. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stanson Vloženo 18. Duben 2010 Sdílet Vloženo 18. Duben 2010 Také ji tam mám, jen nějak nechápu její význam. Na předchozích autech jsem nic takového neměl a nic se tam neodíralo. Máte někdo nějakou zkušenost co se děje, když tam folie není? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rendel Vloženo 20. Duben 2010 Sdílet Vloženo 20. Duben 2010 Také ji tam mám, jen nějak nechápu její význam. Na předchozích autech jsem nic takového neměl a nic se tam neodíralo. Máte někdo nějakou zkušenost co se děje, když tam folie není? Ta folie se tam lepí kvůli odlítávání šutrů od předních kol. Já jí měnil, protože mám bílou octavu a tyhle nálepky hrozně žloutnou - vydrží tak dva roky a pak to vypadá hrozně. . . . . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DRYVER Vloženo 20. Duben 2010 Sdílet Vloženo 20. Duben 2010 Ja tam tu samolepici folii nemel jen par ticis km a uz jsem tam nasel par tukancu od kamininku, proto jsem hned letel a koupil jsem si ju Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stanson Vloženo 21. Duben 2010 Sdílet Vloženo 21. Duben 2010 Díky za objasnění Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobek Vloženo 16. Září 2011 Sdílet Vloženo 16. Září 2011 Můžete někdo dát odkaz na tu folii na lemy octavie. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
šulda Vloženo 17. Září 2011 Sdílet Vloženo 17. Září 2011 Píšou tu - ve Škoda servisech. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.