Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Prajem pekný deň. Chcem vymenit kvapaliny v tej mojej Fabke. Kúpil som to dosť ojazdené (153000). Takze motorový olej, prevodový olej, daco do servo riadenia. Ak máte niekto skúsenosti,tak prosím poradte. Myslím aké oleje,cisla klin.remenov, napinacie kladky a podobne. Vopred všetkým dakujem. :help: :help: :help: :help:

Chlapec moooj, a keby si ešte napísal, že čo máš vo Fabke na motor, moc by ti to uškodilo?

Bez toho sa asi nedočkáš odpovede:-)

Upraveno od Lukynoo

• Autor

TAK VERU :palec2: Mám 1.2 12ventil 47kW.

Aaaa moja chyba. Kua, to čo sú tu za novinky. Človek tu chvílu neni a ... Sorry :ph34r:

Upraveno od Lukynoo

• Autor

V pohode :) Ak vieš,tak daco porad

Upraveno od Luďa
necituj předchozí příspěvky

Ked sa kupi jazdehe auto tak by sa patrilo vymeniť všetko a maš istotu. Olej mot. prevodovka všetky filtre vzduch pelovy palivovy sviečky a dať na VAG. Servo olej sa nemeni len doplňa.Skontroluj brzdove doštičky a kvapalinu. Aku doliať a na pred naprave kontrola silenblokov a štabilizatoru.

Caute.

Mozem sa opytat .kde sa v F1 1.2htp 12V 40kw nachadza nadobka na doliatie servo oleja???Na felicii by som ho nasiel,ale na F1 sa mi to akosi nepodarilo.Je tam vobec?Kolega v robote si ho dolieval tak to napadlo aj mna,len akosi...Dik

Pod plastom aku.

Dik moc.A ako casto treba dolievat?

Pokud ti neteče, tak nikdy. Pokud ti uniká tak podle potřeby. Je tam blbej přístup. Baterie musí ven a najdeš zelený víčko před předním kolem.

Chlapi, jak poznam, že mám dolít? O servu jsem neuvažoval. Budu měnit převodový olej - preventivně po 5ti letech (120000km) a chladici kapalinu. Na další kapaliny jsem nepřišel. Kromě oleje, ale ten dělám po 10 tis. km a brzdové kapaliny (podle servisky).

Upraveno od 12htp47kw

Vyšroubuješ to zelený víčko na nádobce a pod ním-na něm je měrka.

Pokud budeš měnit vodu v chladiči, tak si prvně nech soustavu propláchnout-zbavit vodního kamene. Něco málo to stojí, ale vyplatí se to.

Dik moc chlapi,zas som o nieco mudrejsi.Len ten unik asi nezistim skor ako tu nadobku neotvorim,ci?

No teraz asi ani velmi nie ,ked tak cvapci.Ale ked som pozeral ,ked bolo sucho ,tak ziadna ropna skvrna tam nebola.Takze asi uniky tam neubudu.Takze dik moc ,idem trapit niekoho ineho v inej sekcii tohto fora.(nejde mi zadny ostrekovac)

• 4 měsíce později...

Chlapi a kolik se tam vleze toho servo oleje? Kolega tady na foru to měnil a vycucal jen 250ml. Podle mě to bude rozlezlé ve funkčních oblastech a je tam toho oleje víc. Ale asi jedina moznost je to po doliti 250ml používat a pak zas další výměnu 250ml a toto několikrát opakovat (jestli mě chápete).

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.