Publikováno Duben 13, 201015 r Prajem pekný deň. Chcem vymenit kvapaliny v tej mojej Fabke. Kúpil som to dosť ojazdené (153000). Takze motorový olej, prevodový olej, daco do servo riadenia. Ak máte niekto skúsenosti,tak prosím poradte. Myslím aké oleje,cisla klin.remenov, napinacie kladky a podobne. Vopred všetkým dakujem. :help: :help:
Duben 13, 201015 r Chlapec moooj, a keby si ešte napísal, že čo máš vo Fabke na motor, moc by ti to uškodilo? Bez toho sa asi nedočkáš odpovede:-) Upraveno Duben 13, 201015 r od Lukynoo
Duben 13, 201015 r Aaaa moja chyba. Kua, to čo sú tu za novinky. Človek tu chvílu neni a ... Sorry Upraveno Duben 13, 201015 r od Lukynoo
Duben 13, 201015 r Autor V pohode Ak vieš,tak daco porad Upraveno Duben 14, 201015 r od Luďa necituj předchozí příspěvky
Duben 13, 201015 r Ked sa kupi jazdehe auto tak by sa patrilo vymeniť všetko a maš istotu. Olej mot. prevodovka všetky filtre vzduch pelovy palivovy sviečky a dať na VAG. Servo olej sa nemeni len doplňa.Skontroluj brzdove doštičky a kvapalinu. Aku doliať a na pred naprave kontrola silenblokov a štabilizatoru.
Duben 14, 201015 r Caute. Mozem sa opytat .kde sa v F1 1.2htp 12V 40kw nachadza nadobka na doliatie servo oleja???Na felicii by som ho nasiel,ale na F1 sa mi to akosi nepodarilo.Je tam vobec?Kolega v robote si ho dolieval tak to napadlo aj mna,len akosi...Dik
Duben 15, 201015 r Pokud ti neteče, tak nikdy. Pokud ti uniká tak podle potřeby. Je tam blbej přístup. Baterie musí ven a najdeš zelený víčko před předním kolem.
Duben 15, 201015 r Chlapi, jak poznam, že mám dolít? O servu jsem neuvažoval. Budu měnit převodový olej - preventivně po 5ti letech (120000km) a chladici kapalinu. Na další kapaliny jsem nepřišel. Kromě oleje, ale ten dělám po 10 tis. km a brzdové kapaliny (podle servisky). Upraveno Duben 15, 201015 r od 12htp47kw
Duben 15, 201015 r Vyšroubuješ to zelený víčko na nádobce a pod ním-na něm je měrka. Pokud budeš měnit vodu v chladiči, tak si prvně nech soustavu propláchnout-zbavit vodního kamene. Něco málo to stojí, ale vyplatí se to.
Duben 15, 201015 r Dik moc chlapi,zas som o nieco mudrejsi.Len ten unik asi nezistim skor ako tu nadobku neotvorim,ci?
Duben 15, 201015 r No teraz asi ani velmi nie ,ked tak cvapci.Ale ked som pozeral ,ked bolo sucho ,tak ziadna ropna skvrna tam nebola.Takze asi uniky tam neubudu.Takze dik moc ,idem trapit niekoho ineho v inej sekcii tohto fora.(nejde mi zadny ostrekovac)
Září 9, 201014 r Chlapi a kolik se tam vleze toho servo oleje? Kolega tady na foru to měnil a vycucal jen 250ml. Podle mě to bude rozlezlé ve funkčních oblastech a je tam toho oleje víc. Ale asi jedina moznost je to po doliti 250ml používat a pak zas další výměnu 250ml a toto několikrát opakovat (jestli mě chápete).
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.