Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Čau všichni,

mám problém. Od letošní zimy mi začaly vrzet, na 99%, dveře u řidiče nebo za řidičem. Nevíte, od čeho by to mohlo být? Je to nahodilé, ale dost to umí naštvat. Dveře mám vytlumené, tak jestli nenjí možné, že by se uvnitř něco uvolnilo. Rozebírat tapecír se mi zatím nechce, rád bych znal vaše zkušenosti.

Díky.

Kedy tie dvere vrzgaju???? Ked ich otvaras??? Ked je auto v pohybe???

1.Premazat panty dveri. 2.Natriet tesnenie dveri-pirely silikonovym olejom. :)

• Autor

Dobrá připomínka. Vrzají normálně, když jsou zavřené a při jízdě. Mám pocit, jako by vrzala ta umělá hmota, ale nevím, co s tím.

Jaka umela hmota??? kde umela hmota???? Presne popis miesto. :)

• Autor

Kdybych věděl přesné místo a příčinu, nezakládal bych tohle téma:) Navíc, když řídím, tak se nemůžu moc pídit potom, odkud a co to vlastně vrže:) Vím jistě, že to jde ze dveří a má pocit, že když při občasném vrznutí zatlačím na spodní část dveří, přestane to.

Hele já mám ten stejnej problém, ale taky nevím čím to je....Je to jak kdyby vrzal tapec pod oknem.

Chalpci, no ja som mal ten isty problem a bol to stuplik zamku co sa vysuva :) rozobrat tapes a olepit niecim tu tycku kovovu co ho zdviha a zasuva.

• Autor

Hele já mám ten stejnej problém, ale taky nevím čím to je....Je to jak kdyby vrzal tapec pod oknem.

Přesně tak, když ho přimáčknu rukou, tak je ticho, ale je zvláštní, že u mě to začlo až po této zimě.

• Autor

Tak na to se mrknu, díky za tip.

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.