Pavska Vloženo 15. Červen 2021 Sdílet Vloženo 15. Červen 2021 Ano dle schématu to odpovídá Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
she4lock Vloženo 15. Červen 2021 Sdílet Vloženo 15. Červen 2021 Koukam na to a mas pravdu odpovida. Nicmene osvetleni RZ funguje, sklapeni svetel take. Pojistku c.6 a 36 jsem promeril pres multimetr a v poradku. Ja si myslim, ze bude nekde problem s kostrou, ze bude nekde nahnily/zoxidovany ocko s kabelem nebo neco na ten zpusob a proto to zlobi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
she4lock Vloženo 15. Červen 2021 Sdílet Vloženo 15. Červen 2021 Dnes se mi jeste stalo, ze pri volnobehu mi takto poblikavali displeje na budikach i podsviceni interieru, ale ten interier neni bohuzel moc videt. Jakmile jsem trochu pridal plyn, tak blikani prestalo. 20210615_135759.mp4 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavska Vloženo 15. Červen 2021 Sdílet Vloženo 15. Červen 2021 Tak ještě zkus odpojit ze servo řízení snímač natočení úhlu řízení , za přední levou mlhovkou na řízení svorkovnice úplně vpravo zda to nezmizí pokud ale po přidání plynu to přestane tak to asi vypadá na altík kolik ti to dobíjí na volnoběh změř na baterce a pak přímo na M8 co je ze zadu na altíku jeho obal použij jako kostru Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
she4lock Vloženo 16. Červen 2021 Sdílet Vloženo 16. Červen 2021 Tak ke snimaci a altiku jsem se jeste nedostal, ale popisu nove dnesni symptomy. Pri jizde jsem dal brinkr a pouze pri tom prvni "bliku" mi problikly budiky, kontrolky a prestalo hrat radio. Toto probliknuti trvalo ani ne 1s, ale je poznat hlavne na radiu, kdyz prestane hrat. Toto se stalo cca 3x za s sebou co jsem potreboval pouzit blinkr, pak to dalo zase pokoj. Dale pri jizde se mi rozsvitily kontrolky abs a esp, ale max na 2-3s a pak zhasly. Tak si rikam "super" to by mi mohlo napovedet, kde bude problem. Pripojil jsem auto na diag, provedl jsem nacteni poruch a cisto. Nikde nic. Zajimalo by, jestli se toho klube vic nebo to vsechno souvisi s nejakou jednou zavadou. Uvidim, jak se to bude chovat dal. Diky za poznatky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.