Standis Vloženo 14. Prosinec 2010 Autor Sdílet Vloženo 14. Prosinec 2010 ty máš pro ženušku co? A neříkej že jste si koupili všechno přes rok. vak na dítě, co chtěla a ještě jsem koupil parfém a víc mě nějak nenapadá, ještě možná dokoupím žehličku na vlasy, takový praktický věci jako ty Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 14. Prosinec 2010 Autor Sdílet Vloženo 14. Prosinec 2010 Tak já v předčasném dárku od ježiška jezdim. Manželka dostane espresso, malej plno lega a další kraviny a nejmladšímu bylo včera 5 měsíců, takže tam bude stačit něco chrastícího na žužlání jj, jak říkám, praktický věci jsou nejlepší :-) jinak vítej Oggy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
omartinek Vloženo 15. Prosinec 2010 Sdílet Vloženo 15. Prosinec 2010 na Bořka jsem už taky koukal v hračkárně a viděl jsem tam vláčky ze seriálu mašinka Tom a je pravda, že teď jsou ty hračky moc pěkný a samo jsem si vzpomněl na Kubu Mašinku Tomáše dostal k narozeninám. Ale teď je už taky jiná a ta dělá bubliny z komína. To je hustý. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
omartinek Vloženo 15. Prosinec 2010 Sdílet Vloženo 15. Prosinec 2010 vak na dítě, co chtěla a ještě jsem koupil parfém a víc mě nějak nenapadá, ještě možná dokoupím žehličku na vlasy, takový praktický věci jako ty to je jasný, samý praktický věci. žádný ptákoviny. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
omartinek Vloženo 15. Prosinec 2010 Sdílet Vloženo 15. Prosinec 2010 jj, přímo ČB to je dobře, mohli by jsme se domluvit a potřeboval by jsem zkusit prohodit vypínač na denní svícení, jestli mi náhodou neodešel. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 15. Prosinec 2010 Sdílet Vloženo 15. Prosinec 2010 je vidis omartinek, ty si chtel ten kontakt, ja na to zapomnel jak na smrt... zejtra ti ho zjistim a poslu, slibuju... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
oggy Vloženo 15. Prosinec 2010 Sdílet Vloženo 15. Prosinec 2010 to je dobře, mohli by jsme se domluvit a potřeboval by jsem zkusit prohodit vypínač na denní svícení, jestli mi náhodou neodešel. no problemo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
oggy Vloženo 15. Prosinec 2010 Sdílet Vloženo 15. Prosinec 2010 Dneska jsem jel do Borovan na rehabilitaci. Už cesta tam byla o držku. V Borovanech je o dost víc sněhu než v ČB. A cestou zpátky jsem srubeckej kopec doslova zklouzal. Od tý doby co začalo sněžit, jsem v ČB a okolí nepotkal jedinej sypač, a to jezdim každej den. Tady na to ty silničáři úplně Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
omartinek Vloženo 15. Prosinec 2010 Sdílet Vloženo 15. Prosinec 2010 tak to si dovedu představit, srubečak to je teror, ja jezdim denne z Bechyne do CB a rano silnice katastrofa. kopec v Tyne po rano pod snehem, kamiony maji sakra problemy, ale hlavni je ze jedou. Ale na 45km ani jeden sypac, proste nic. Dobrá já ti pisnu SZ jestli by si byl ochotny se nekdy domluvit, je to otazka minuty. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 15. Prosinec 2010 Autor Sdílet Vloženo 15. Prosinec 2010 tak ono je těžký, potkat silničáře když jich tak málo a mají na starosti tolik km. chápu je, že mají hodně ježděního, a že uspokojit řidiče, není žádná sranda ale to k zimě patří, je to každej rok stejný, hodně sněhu a málo lidí, který ho odklízejí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 15. Prosinec 2010 Autor Sdílet Vloženo 15. Prosinec 2010 já jsem včera jezdil kolem Brdských lesů a taky nic moc, dneska bych tam raději ani nejel, ani za peníze Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
omartinek Vloženo 16. Prosinec 2010 Sdílet Vloženo 16. Prosinec 2010 tak ono je těžký, potkat silničáře když jich tak málo a mají na starosti tolik km. chápu je, že mají hodně ježděního, a že uspokojit řidiče, není žádná sranda ale to k zimě patří, je to každej rok stejný, hodně sněhu a málo lidí, který ho odklízejí dobrá to chapu,ale kdyz uz ho potkas, tak proc tem magor nema dole alespon radlici aby to stahnul. Pochopim, ze jede treba doplnit sul,ale to je tak zatezko, aby ten pluh dal dolu a ten rozjety snih stahnul?! Tohle fakt nechapu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 18. Prosinec 2010 Autor Sdílet Vloženo 18. Prosinec 2010 souhlasím, tohle taky nechápu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
omartinek Vloženo 18. Prosinec 2010 Sdílet Vloženo 18. Prosinec 2010 no a tak to proste je u ceskych silnicaru rok co rok. Treba je tu na foru nejaky silnicar a vezmi si to k srdci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 18. Prosinec 2010 Sdílet Vloženo 18. Prosinec 2010 ja si myslim ze to neni jen o nsilnicarich, ale taky o statni politice, porad nejsou penize atd... jinak me dostalo jak minulej tejden nabadal magistrat prahy ze maji jet mhd o vikendu, ze bude posilene a vycisti mesto od snehu. a vysledek? MHD, ktere melo jezdit casteji jezdilo s vetsi mezerou nez na jizdnim radu a se zpozedenim (myslim ted tramvaj a bus) a uklid, zadnej neprobehl a na sokolovske jsem si se Zlatickem o zledovatelej snih pekne odrel lizatko predniho narazniku a to jsem klickoval co to clo a najizdel na ten zledovatelej stred - ten zvuk me zabijel... takze rozhodne si myaslim ze jsopui vyjimky, ale jako si stezujou prazaci ze snezi a oni nemaj cernou silnici, tak to asi taky neni uplne v poradku... sorry, ale fakt me to nedalo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
omartinek Vloženo 19. Prosinec 2010 Sdílet Vloženo 19. Prosinec 2010 výstižné a pravdivé Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 23. Prosinec 2010 Autor Sdílet Vloženo 23. Prosinec 2010 všem jihočechům a nejen těm, přeji šťastné a veselé vaánoce a nejlepší krok no Nového roku 2011 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 24. Prosinec 2010 Sdílet Vloženo 24. Prosinec 2010 taky preji bohateho jeziska, klidne proziti svatku, hodne stesti do noveho roku a mnoho stastnych kilometru pro rok 2011 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
omartinek Vloženo 24. Prosinec 2010 Sdílet Vloženo 24. Prosinec 2010 Všem klubákům přeji Veselé Vánoce, hodně dárků pod stromečkem pro své miláčky a mnoho ujetých kilometrů bez karambolů v roce 2011. Ondra Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
omartinek Vloženo 28. Prosinec 2010 Sdílet Vloženo 28. Prosinec 2010 Tak kluci to máte všichni tak nacpaný pupky z Vánoc že se nedovalíte ani ke compu? Nějaký tipy na Silvestra? Stando nic neříkej, letos jsme to krutě prokaučovali. Nějaká Silvestrovská jihočeská Škoda párty se nekoná? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 28. Prosinec 2010 Autor Sdílet Vloženo 28. Prosinec 2010 dobře, jsem ticho Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 28. Prosinec 2010 Sdílet Vloženo 28. Prosinec 2010 covece je to traga, je toho nejak moc, jak byly vanoce hekticke, tak dneska a vcera byl odpocinek... jinak na silvestra nakonec skoncim na jihu u rodicu, pac si tam jedu vyzvednout televizku, co jsme poridili, ale behem svatku uz se nevesla do auta... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
omartinek Vloženo 29. Prosinec 2010 Sdílet Vloženo 29. Prosinec 2010 dobře, jsem ticho me jeste napadl ten Kamenak, takova nouzovka,skocit na par piv, pokecat o pred pulnoci vypadnout a venovat se zenuskam. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
omartinek Vloženo 29. Prosinec 2010 Sdílet Vloženo 29. Prosinec 2010 covece je to traga, je toho nejak moc, jak byly vanoce hekticke, tak dneska a vcera byl odpocinek... jinak na silvestra nakonec skoncim na jihu u rodicu, pac si tam jedu vyzvednout televizku, co jsme poridili, ale behem svatku uz se nevesla do auta... teda Ozi to jsi byl asi moc hodny, plno dárku, kdyz to vozis na 2x ve Zlatce. A já dostal jen kupu ponožek(diky bohu za ne,dochazely ) a pak ty svetla a ten kryt nakladaci plochy na zadni naraznik. Pristi rok musim byt asi hodnejsi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 29. Prosinec 2010 Autor Sdílet Vloženo 29. Prosinec 2010 me jeste napadl ten Kamenak, takova nouzovka,skocit na par piv, pokecat o pred pulnoci vypadnout a venovat se zenuskam. taky by to šlo a nebo skočit na roh, tam budou mít určitě otevřeno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.