Standis Vloženo 4. Květen 2011 Autor Sdílet Vloženo 4. Květen 2011 Ozi nevíš o volném prac.místě?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 4. Květen 2011 Sdílet Vloženo 4. Květen 2011 sz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 4. Květen 2011 Autor Sdílet Vloženo 4. Květen 2011 oki díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
omartinek Vloženo 4. Květen 2011 Sdílet Vloženo 4. Květen 2011 Ozi nevíš o volném prac.místě?? kamarade, snad neco nehledas?Doma na jihu by se neco naslo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 4. Květen 2011 Autor Sdílet Vloženo 4. Květen 2011 jj kamaráde, hledám. ale tady v Praze, zatím nemám v plánu se vracet na jih a tady se taky něco najde, jen se musí hledat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 22. Červen 2011 Autor Sdílet Vloženo 22. Červen 2011 koukám Ozi, že jsi konečně prodal kola. jaký si pořídíš dál?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 23. Červen 2011 Sdílet Vloženo 23. Červen 2011 jj, kolecka jsou fuc... no covece ani nevim, pote co jsem videl kamaradovo hliniky po zimne v praze tak me to zase nejak preslo mit na aute litaky do toho marastu. takze se asi vratim k plechacum a koupim na ne nejake potupne poklice... a co ty? nechas si audi litacky??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 23. Červen 2011 Autor Sdílet Vloženo 23. Červen 2011 já bych se toho zas tak nebál.reznout ti budou i plechy zatím jo, teď jsem začal řešit byt, tak auto moc neřeším.ale pokud nebude finanční nouze, tak bych si je chtěl nechat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 23. Červen 2011 Sdílet Vloženo 23. Červen 2011 jj, ale kamosocvi sul z vnitrni strany uplne vyzrala vodici linky do kterych zapada pneumatika. takze disky musel vyhodit... a to mel originalni disky, nic mekeho nebo tak... jdes do nejake hypoteky? mas nejakou hodne dobrou moznost? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 23. Červen 2011 Autor Sdílet Vloženo 23. Červen 2011 až takhle moc??to je nějaký divný. že by byla sůl tak moc agresivní? bereme si úvěr a kupujeme byt v Uhříněvsi (teda snad nám schválí úvěr) a pak se chci pustit do malý rekonstrukce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 23. Červen 2011 Sdílet Vloženo 23. Červen 2011 covece a jakej byt? ja taky po necem koukam, takze me to celkem zajima - kdyztak nejake detailnejsi info hod plz do sz, teda jestli se ti chce jinak taky jsem te soli moc neveril, ale zase je pravda ze je ji hodne tady v praze a on prakticky jinde nejezdi. a hlavne je asi problem, jak to natece mezi disk a pneu a pak to celou zimu muze vklidku zrat kdyz to zul tak mi to ukazoval a koukali jsme na to jak dementi oba, proste nechapacka... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 24. Červen 2011 Autor Sdílet Vloženo 24. Červen 2011 tak pokud koupíš alu, tak je budeš muset častěji umývat, aby se ti to nestalo.ale zase jezdíš občas na jih, tak tam ti to vyplavý voda a nebude to tak strašný Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 24. Červen 2011 Sdílet Vloženo 24. Červen 2011 no to me taky napadlo, ale nejak si nejsem jist kolik toho najezdim letosni sezonu mimo prahu.. mozna se uvidi ze to bude jinak nekdy pristi rok,ale letos to asi necham vyhnit... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Majra21 Vloženo 27. Červenec 2011 Sdílet Vloženo 27. Červenec 2011 (editace) Přátelé škodovek, je tu někdo z budějc? a má někdo ucpaný trubky, nebo stoupačky prasklý? bude někdy v jižních čechách sraz, nebo jinak, scházíte se lidi tady z fóra? Já bych třeba zašel do hospůdky na kus řeči, co vy na to? Škoda forever... Editováno: 27. Červenec 2011, autor: Majra21 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 27. Červenec 2011 Sdílet Vloženo 27. Červenec 2011 no z budejc tu urcite nekdo, ja teda jsem asi 17 kilaku za budejcema, nicmene, tedko uz tak nejak dlouhodobe jsem spis v praze, ale myslim ze teoreticky by se neco domluvit dalo - akorat teda netusim kdy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
omartinek Vloženo 27. Červenec 2011 Sdílet Vloženo 27. Červenec 2011 Jihočechů je tu dost, aĺe jak říká Ozi, času fakt málo. Já už se dva roky chystám do Prahy na sraz a stále nic. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 3. Srpen 2011 Autor Sdílet Vloženo 3. Srpen 2011 já jsem na tom jak Ozi, mám to do ČB cca 40 km, ale přes týden jsem v Praze Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vfjr Vloženo 7. Srpen 2011 Sdílet Vloženo 7. Srpen 2011 Zdravím jihočechy.Může se k Vám vecpat? Nějaké setkání nebo srazík nechystáte? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 8. Srpen 2011 Sdílet Vloženo 8. Srpen 2011 klido se k nam pridej bohuzel se srazikem to moc ruzove nevypada - coz jsme ted zrovna rozebirali v nekolika poslednich postech... jinak jsem koukal na tvoje Monte Carlo a vypada moc pekne - kdyby to bylo trochu vetsi asi bych nad tim hodne premyslel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 9. Srpen 2011 Autor Sdílet Vloženo 9. Srpen 2011 Zdravím jihočechy.Může se k Vám vecpat? Nějaké setkání nebo srazík nechystáte? vecpat se můžeš :-) srazík by jsme mohli na někdy naplánovat, nejlépe, ale někdy o víkendu, přes týden jsem v Praze Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 10. Srpen 2011 Sdílet Vloženo 10. Srpen 2011 no je fakt ze neco by jsme dat mohli, ale je potreba se domluvit hodne dopredu... ale pak bych kazdopadne prijel... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
omartinek Vloženo 10. Srpen 2011 Sdílet Vloženo 10. Srpen 2011 víš co se říká? Nic se nemá plánovat. Čím více plánuješ, tím je větší pravděpodobnost, že ti do toho vždy něco vleze. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vfjr Vloženo 10. Srpen 2011 Sdílet Vloženo 10. Srpen 2011 Co se mě týče,tak když budu vědět dva týdny dopředu a bude to na jihu Čech,tak určitě přijedu.Po prázdninách někdy v září? To už nebude takový blázinec. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 10. Srpen 2011 Sdílet Vloženo 10. Srpen 2011 jo zari by slo, ale asi radeji az konec, o vikendech nejak budu mit uz skolu ale asi by se to dalo nejak prizpusobit, protoze to nebude asi tak casto... klido bych dorazil... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
omartinek Vloženo 10. Srpen 2011 Sdílet Vloženo 10. Srpen 2011 jsem na Jihu furt, tak domluvte nejaky misto a datum. Priklanel bych se taky az ke konci zari, na zacatku me ceka jeste nejaka dovča. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.