Standis Vloženo 11. Srpen 2011 Autor Sdílet Vloženo 11. Srpen 2011 nic neplánuji kamaráde jsem taky pro konec září, to bude vyhovovat i mě si bobříci vybraly dobrý místo na bydlení http://www.novinky.cz/krimi/241494-v-mukarove-u-prahy-nekdo-zabil-tri-lidi-po-pachateli-patra-vrtulnik.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
omartinek Vloženo 11. Srpen 2011 Sdílet Vloženo 11. Srpen 2011 OK tak kluci slyšeli jste! Konec září by vyhovoval. Tak alespoň se v Mukařově něco děje. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 11. Srpen 2011 Autor Sdílet Vloženo 11. Srpen 2011 to si piš, nestačí, že se tu kradly auta a vykrádaly baráky, teď už se tu i vraždí. to je kraj Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Majra21 Vloženo 19. Srpen 2011 Sdílet Vloženo 19. Srpen 2011 konec září by byl supr... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 19. Srpen 2011 Autor Sdílet Vloženo 19. Srpen 2011 no vida, už jsme 4 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Majra21 Vloženo 19. Srpen 2011 Sdílet Vloženo 19. Srpen 2011 už čtyři? tak to zamluvím sál v budvaru :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
omartinek Vloženo 19. Srpen 2011 Sdílet Vloženo 19. Srpen 2011 už čtyři? tak to zamluvím sál v budvaru :-) jsi přímo Budějičák? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Majra21 Vloženo 27. Srpen 2011 Sdílet Vloženo 27. Srpen 2011 jojo, jsem přímo z čb Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
omartinek Vloženo 28. Srpen 2011 Sdílet Vloženo 28. Srpen 2011 alespon nekdo kdo bude zamlouvat hospody a delat veskerou organizaci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 28. Srpen 2011 Sdílet Vloženo 28. Srpen 2011 jen pockej omartinku, posunem to do bechyne a organizace padne na tebe... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
omartinek Vloženo 29. Srpen 2011 Sdílet Vloženo 29. Srpen 2011 hmm to by taky nebylo marný. Standis by byl taky pro. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Majra21 Vloženo 29. Srpen 2011 Sdílet Vloženo 29. Srpen 2011 hospodu můžu zamluvit, to neni problém. ale klidně to můžeme dát v bechyni, mám tam kde přespat, takže pohoda... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 30. Srpen 2011 Sdílet Vloženo 30. Srpen 2011 no super a me je jedno kde to dame, tam jako tam pojedu autem, a budu muset pak jet dom, takze se prizpusobim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 30. Srpen 2011 Autor Sdílet Vloženo 30. Srpen 2011 hospodu můžu zamluvit, to neni problém. ale klidně to můžeme dát v bechyni, mám tam kde přespat, takže pohoda... neke, tak to je v pohodě, další skoro Bechyňák jsem pro Bechyni Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 30. Srpen 2011 Sdílet Vloženo 30. Srpen 2011 no skoro bechynak bych nerekl, ale spis je mi jedno jak daleko pojedu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
omartinek Vloženo 30. Srpen 2011 Sdílet Vloženo 30. Srpen 2011 hospodu můžu zamluvit, to neni problém. ale klidně to můžeme dát v bechyni, mám tam kde přespat, takže pohoda... to je paráda, kterápak osoba něžného pohlaví tě spojuje s Bechyní? Ale je mi to jedno, taky se rád přizpůsobím, ale jestli chcete Bechyni není problém. Ale jak znám Standu, ten radši bude chodit v sobotu do práce než aby přijel pokecat se škodávkáři. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 1. Září 2011 Autor Sdílet Vloženo 1. Září 2011 máš pravdu kamaráde začínají mi pracovní soboty, proto bych navrhnul neděli na sraz, ale nemohu momentálně říct jakou, bude to teď se mnou složitější Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 1. Září 2011 Sdílet Vloženo 1. Září 2011 no ja nedeli moc nevim, ale uvidime... tam by hodne zalezelo na case a datumu jestli mi to vyjde... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
omartinek Vloženo 1. Září 2011 Sdílet Vloženo 1. Září 2011 uvidíme, nějak to domluvíme Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 3. Září 2011 Autor Sdílet Vloženo 3. Září 2011 souhlas Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Koty Vloženo 27. Září 2011 Sdílet Vloženo 27. Září 2011 Čau Jihočeši, nevíte o něčem romantickém kam vzít přítelkyni tento víkend? Poraďte mi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
omartinek Vloženo 28. Září 2011 Sdílet Vloženo 28. Září 2011 vřele doporučuji zámek Orlík, ale dojeďte si tam parníkem z Týna. Výlet na cely den jako víno. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 3. Říjen 2011 Autor Sdílet Vloženo 3. Říjen 2011 hej hola hospůdko, jedno chlazené polotmavé Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 3. Říjen 2011 Sdílet Vloženo 3. Říjen 2011 kdy a kde??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Majra21 Vloženo 3. Říjen 2011 Sdílet Vloženo 3. Říjen 2011 ahoj jihočeši, omlouvám se, že jsem se dlouho neozval, ale vyskytly se vleklé zdravotní potíže, takže proto... :-( no s tím srazem, nebo pivkem nevim... domluvte nějaký termín a já se buď přidám, nebo ne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.