Radek Obadal Vloženo 1. Květen 2010 Sdílet Vloženo 1. Květen 2010 co k tomu budu všechno potřebovat??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Iguka Vloženo 1. Květen 2010 Sdílet Vloženo 1. Květen 2010 (editace) jen tak mimochodem, co tě k tomu vede? Editováno: 1. Květen 2010, autor: Iguka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek Obadal Vloženo 1. Květen 2010 Autor Sdílet Vloženo 1. Květen 2010 stavím závodničku a čím elektroniky tím líp Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michal2009 Vloženo 1. Květen 2010 Sdílet Vloženo 1. Květen 2010 myslíš to vážně? pokud jo, můžu ti nabídnout veškerý díly.. ted budu dávat elektrický dopředu tak mě to zbyde Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek Obadal Vloženo 1. Květen 2010 Autor Sdílet Vloženo 1. Květen 2010 (editace) ne dělám si srandu, jasně že to myslím vážně a kolik za to budete chtít?? co tak výměna?? Editováno: 1. Květen 2010, autor: Radek Obadal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek Obadal Vloženo 3. Květen 2010 Autor Sdílet Vloženo 3. Květen 2010 tak co k te přestavbě budu všechno potřebovat?? někdo říkal že místo toho elektrického ovládání toho motorku se dá mechanika a klika a je?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
notobi Vloženo 4. Květen 2010 Sdílet Vloženo 4. Květen 2010 manuální stahovačku a kličky u řidiče je myslim i upplně jinej tapec jinak se tam klička nedostane Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek Obadal Vloženo 5. Květen 2010 Autor Sdílet Vloženo 5. Květen 2010 tak tapec neřeším mám udělané vlastní Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michal2009 Vloženo 5. Květen 2010 Sdílet Vloženo 5. Květen 2010 no výměna je mi k ničemu, protože mě leží doma veškerý komponenty na 3.generaci.. jen tapeci nemám, tak bychom je mohli changenout, co? nebo už máš nějaký sehnaný? koncem tohoto měsíce budu dávat stahovačky pryč i s klikama tak se ozvy, můžeme se nějak domluvit pokud chceš Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.