DKx Vloženo 28. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 28. Červenec 2006 Znam, nevypadaj spatne, taky jsem na ne jeden cas koukal a daj se sehnat dost levne, treba 17" za 2800,- To ne, ale alespoň v mojí lokalitě jsou ale také dost ohrané ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davon Vloženo 28. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 28. Červenec 2006 Znam, nevypadaj spatne, taky jsem na ne jeden cas koukal a daj se sehnat dost levne, treba 17" za 2800,- Udrzba bude porod... Jinak souhlasim, ze ujdou... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JasteR Vloženo 28. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 28. Červenec 2006 Znam, nevypadaj spatne, taky jsem na ne jeden cas koukal a daj se sehnat dost levne, treba 17" za 2800,- To ne, ale alespoň v mojí lokalitě jsou ale také dost ohrané ... ..? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
S.o.n.n.y Vloženo 29. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 29. Červenec 2006 No právě jsou pěkný a levný, koukal jsem na 16 za 2538 Kč nekup to Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mikeš Vloženo 29. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 29. Červenec 2006 Tady jsou moje...Titany Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
S.o.n.n.y Vloženo 1. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 1. Srpen 2006 Tak jsem je obědnal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zabiak Vloženo 13. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 13. Srpen 2006 Tak už je to tady tohle už není fotomontáž. Allesio F1 16" Pneu Pirreli P6000 205*55, které jsem tady na foru koupil jeté. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zabiak Vloženo 13. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 13. Srpen 2006 Je to paráda jak jsou širší tak nejsou tak utopené jako ty škodovácký a vypadá to pěkně Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zabiak Vloženo 13. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 13. Srpen 2006 Vzorek jako nový. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zabiak Vloženo 13. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 13. Srpen 2006 A jezdí se na nich parádně auto sedí jako přibité Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DKx Vloženo 13. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 13. Srpen 2006 Tak už je to tady tohle už není fotomontáž. Allesio F1 16" Pneu Pirreli P6000 205*55, které jsem tady na foru koupil jeté. Moc pěkné Hele nevíte kde vytahují blatníky a jestli se to u Octy dá ? Mám totiž v plánu 17" 225, což už tak chytá o podběhy i na té čtyřkolce, a když se podívám na ty mé smutné 2cm podložky co mi leží v garáži ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
funtom Vloženo 13. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 13. Srpen 2006 A jezdí se na nich parádně auto sedí jako přibité Vypadá to super! Holt kola dělají auto Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vittorio Vloženo 13. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 13. Srpen 2006 teda na 205kach to nemuze byt jak prilepeny 1 centak na kazdym kolu nejde tak poznati Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davon Vloženo 13. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 13. Srpen 2006 Zabiak: Trochu premyslim, zda by nebyl zadni buben hezci tmavsi sedivou, spise do cerna. Na dalku urcite (mam to take takto, proto premyslim) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zabiak Vloženo 14. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 14. Srpen 2006 Nj možná trošku placebo a taky jsou tam lepší gumy s lepším vzorkem, ale mě přijde, že se to i miň houpe, ale možná se mi to taky jen zdá . Jinak ty bubny máš asi pravdu souhlasím chtělo by to, až budu sundavat kola tak je udělám tmavší. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
redliner Vloženo 14. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 14. Srpen 2006 moje koliesko Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
havrda Vloženo 14. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 14. Srpen 2006 to Zabiak: a nebyly by pod takový krásný kolečka úplně nejlepší dozadu kotouče? Já sám sem je měnil podle návodu na Tvých stránkách. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JasteR Vloženo 14. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 14. Srpen 2006 Nj možná trošku placebo a taky jsou tam lepší gumy s lepším vzorkem, ale mě přijde, že se to i miň houpe, ale možná se mi to taky jen zdá . Jinak ty bubny máš asi pravdu souhlasím chtělo by to, až budu sundavat kola tak je udělám tmavší. Ty bubny urcite, naposledy jsem je mel taky takhle a uz nikdy vice, zlata cerana aspon zanikly Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JasteR Vloženo 14. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 14. Srpen 2006 Taky prihodim jednu fotecku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
carlos Vloženo 14. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 14. Srpen 2006 taky přihodím jednu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
redliner Vloženo 14. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 14. Srpen 2006 jak tak kukam ta vsetci mate dezent F alebo aspon variaciu na tieto disky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vittorio Vloženo 14. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 14. Srpen 2006 taky přihodím jednu jenze tohle neni ALU ale WOODY : Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JasteR Vloženo 14. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 14. Srpen 2006 jak tak kukam ta vsetci mate dezent F alebo aspon variaciu na tieto disky nabidka/poptavka, hold se libi no Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
redliner Vloženo 14. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 14. Srpen 2006 Jaster: iste ja som nepisal ze niesu pekne, tiez som ich mal v plane ale ked som ich zacal vidiet pomaly na kazdom druhom aute tak som si to rozmyslel, predsa len ked kupujem alu. disky tak ich kupujem aj s istou chutou sa odlisit od vsetkych "seriovych" aut, byt proste aspon v niecom iny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vittorio Vloženo 14. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 14. Srpen 2006 a proto mam ronal r39 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.