Přejít na obsah

Lze dodělat zámek 5. dveří?


LSoft

Doporučené příspěvky

Zdravím!

Loni na podzim jsem koupil novou Octavii Tour Trumf Combi. Dálkové ovládání jsem z důvodu paranoidních pocitů nechtěl, ale s postupem času mě začalo iritovat, že když chci otevřít kufr a auto je zamčeno (mám central), tak musím napochodovat k předním dveřím, odemknout a teprve potom lze zvednout páté dveře kufru. Otvor pro klíč je totiž na 5. dveřích z výroby zaslepen.

Nevíte, prosím, jestli lze nechat dodělat místo záslepky zámek pro klíč spínací skříňky?

Děkuji!

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Můj názor je, že DO absolutně není víc nebezpečné když to otevíráš klíčem,dokonce, bych řekl, že pokud bys měl důkladně zaslepené všechny zámky a používal jen dálku, je to nejbezpečnější varianta, ale je tam háček v tom, že když neco selže, tak se do auta nedostaneš. Já na tvém místě bych si koupil alarm s dálkou a protože už máš centrál, bude i instalace sranda. A zabuješ dvě mouchy jednou ranou, z pohledu zloděje...proč polezu do auta, které řve (i když v dnešní době tomu kolemjdoucí nevěnují pozornost), když je ranec octavek, které jsou bez alarmu. A cena dálkového ovládání -ted střílím od boku-se pohybuje cca 1000kč, cena obyč alarmu s dálkou už od 1100kč. já sám mám Sentinel 1100,který je i s paegrem s dosahem až 1km, zamyká mi auto i s funkcí zavření oken, mám ho 2 rok, je bezproblémový a stál mě 1800kč.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

No přiznám se, že auto je pro mě černá skříňka a nechal bych si to asi někde namontovat. Co to stojí i s montáží, popř. jak je montáž náročná? Co všechno koupě DO obnáší? Teda pokud už nepřesahuju rámec vaší trpělivosti... ;)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

nene, v pohodě:), záleží na tom,co konkrétně koupíš. Podívej např. sem: http://www.tech-tuning.cz/zabezpeceni-vozidel/autoalarmy/ to jsem jentak nazdařbůch našel.....když máš centrál, tak napojit na něj alarm s dálkou opravdu není nic náročného, já jsem na elektriku taky slabší a nechtělo se mi s tím zaobírat, nebo něco rozvrtat, tak jsem si to nechal tady v Praze(vyšší ceny) namontovat a bez faktury, která mi je beztak k ničemu za 1500kč.takže pokud bys koupil alarm za litr, vyjde tě to celkem 2500 a máš pokoj. Neříkám, že alarm ti auto zabezpečí na sto procent,ale určo je lepší, než nějaké pískování oken,které zohledňují pojišťovny.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...