vohnout Vloženo 10. Květen 2010 Sdílet Vloženo 10. Květen 2010 cauky,kdyz jsem mel pusteny sterace na cyklovac,tak mi obcas probliklo osvetleni budiku,jinak zadna kontrolka se nerozsvitila,jen jak se rozjeli sterace to bliklo rikam jen obcas,jinak kabel.svazek je odmotan uz dlouho a je ok,vse funguje jak ma.Co by to mohlo delat???diky,jinak fabka 1.4mpi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dr. Zoidberg Vloženo 10. Květen 2010 Sdílet Vloženo 10. Květen 2010 Je to normální, může za to BSG, která v rámci přetížení el. systému vypne určitou elektrickou výbavu, mi se občas vypne tempomat, dělá to jen při zap. stěračích, docela prudérní funkce :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marfig Vloženo 10. Květen 2010 Sdílet Vloženo 10. Květen 2010 Aha.. takze kdyz to je nezavisle na chodu stracu, tak bude problem nekde jinde.. resp. Asi mesic dva zpet jsem jel v desti (sterace na cyklovac) a pouze podsviceni budiku mi sem tam pohaslo, jinak radio, kontrolky svitily porad normalne. Od te doby se to uz neopakovalo a ani za deste. Chystam se s tim k mechanikovi, ale jeste jsem se tam nejak nedostal. Vypada to spise na kabelovy svazek (ale ze jenom to podsviceni)? Dik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vohnout Vloženo 10. Květen 2010 Autor Sdílet Vloženo 10. Květen 2010 diky za rychlou odpoved,jeste mi vysvatli co je BSG,takze rikas ze je to normalni jo???mam na to pordet? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Slavisimo Vloženo 11. Květen 2010 Sdílet Vloženo 11. Květen 2010 Kdyz sem tu zavadu hledal v ELSE tak tam bylo napsano ze za to muze motorek steracu...Vyresil to uz nekdo? Na SDi mi to delalo a na MPi taky...tak cekam kdy me to potka na TDi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lancelot Vloženo 13. Květen 2010 Sdílet Vloženo 13. Květen 2010 No dělá mi to taky, a mám dojem že už se to tady někde řešilo. Jinak asi to bude dělat ten motorek stěračů, který vytvoří při spuštění pokles napětí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.