Michhhalll Vloženo 10. Květen 2010 Sdílet Vloženo 10. Květen 2010 Zdarec, jen jsem chtěl znát váš názor na sloupky v černé barvě na stříbrnou Octávu...Líbí se vám to a nebo raději nechat origo nástřik? Jen fota jsou pouze dočasná na rychlo z mobilu focená, ještě si s foťákem pohraju, až bude hezky :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tour1.6 Vloženo 10. Květen 2010 Sdílet Vloženo 10. Květen 2010 Ahoj. Tak za mě každopádně černý sloupky. Spolu s foliema to vytváří krásný kontrast s barvou karoserie. Mimochodem mám to přesně jako ty. Prostě paráda!!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pajk85 Vloženo 10. Květen 2010 Sdílet Vloženo 10. Květen 2010 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DagO9 Vloženo 10. Květen 2010 Sdílet Vloženo 10. Květen 2010 Jo sluší Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Com-aaR Vloženo 11. Květen 2010 Sdílet Vloženo 11. Květen 2010 Líbí moc!! (kdysi jsem to měl na Scorpiu a bylo to mňam ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Michhhalll Vloženo 11. Květen 2010 Autor Sdílet Vloženo 11. Květen 2010 Díky chlapi, zatím se mi zdá (v realu), že to docela razí, oproti těm gumám kolem a ostatním plastům, ale to vše má 9 let a folie sotva 9 dní...Takže si myslím, že tomu časem slunce pomůže :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JakubSkopal Vloženo 11. Květen 2010 Sdílet Vloženo 11. Květen 2010 jednoznačně nechat bráchovi vyčítám že má černy okna jak kominík myslím to má na 90% prostě na maxu ale sloupky jsou stříbrny takže jako:D:D ale prej už s tím něco dělat bude aby to dělalo celek, ještě bych nalepil možná tu chromovanou linku okolo těch oken to taky nevypadá špatně myslím to maj new superbéčka to taky vypadá Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dodo-Kolín Vloženo 12. Květen 2010 Sdílet Vloženo 12. Květen 2010 Chromovanou linku? Kvůli tomu že to má SUP? A pak ještě angely protože to má AUDI, ne? Jen ať to je pořádnej tuzzing Ty woe to jsou rady.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lucky.jack Vloženo 12. Květen 2010 Sdílet Vloženo 12. Květen 2010 Dneska jsem si objednal polepy na B sloupky + lišty na prahy (v mým případě jsou potřeba ). Už abych je měl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Michhhalll Vloženo 16. Květen 2010 Autor Sdílet Vloženo 16. Květen 2010 Dneska jsem si objednal polepy na B sloupky + lišty na prahy (v mým případě jsou potřeba ). Už abych je měl Proč v tvém případě potřeba? :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lucky.jack Vloženo 17. Květen 2010 Sdílet Vloženo 17. Květen 2010 Proč v tvém případě potřeba? :-) Pouze estetická (a trochu i praktická) záležitost. Mám prahy neskutečně oddělaný po předchozím majiteli, tak to aspoň trochu schovám a zároveň to bude trochu i vypadat - aspoň doufám Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
John Chipsa Vloženo 30. Květen 2010 Sdílet Vloženo 30. Květen 2010 Sloupky jasná věc - za mě Prahy taky chystám, ikdyž jsou v super stavu, chci je........ A ty stříbrný linky...no.....na černý auto to vypadá moc dobře, ale nedokážu si představit jak to bude vypadat na stříbrném.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.