fyk77 Vloženo 17. Květen 2010 Sdílet Vloženo 17. Květen 2010 Mam dotaz ohledne zadni napravy. Auto je 4 mesice stary a porad se mi zdalo, ze jedno zadni kolo je nejak posunute dozadu. Tak jsem se konecne dostal k tomu, ze jsem vzal do ruky metr a od hrany prahu resp.zadniho blatniku jsem zmeril nasledujici delky. Na jedne strane mi to ukazuje 8 cm a na druhe 7 cm. Pak jsem si to zmeril jeste na starsi octavii a tam mi to ukazalo na obou stranach 7,5 cm. Tak kde se stala chyba a hlavne co s tim? Urcite s tim vyrazim do servisu, ale........??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michal2009 Vloženo 17. Květen 2010 Sdílet Vloženo 17. Květen 2010 jak píšeš, normálně to reklamuj a hotovec.. těžko říct ale na pár oktávkách jsem si toho už taky všiml Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom84 Vloženo 17. Květen 2010 Sdílet Vloženo 17. Květen 2010 Taky bych to reklamoval,může to být zmetek z vyroby.Nebo to mohlo být nabourané při převozu do prodejny i to se stává. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ben06 Vloženo 18. Květen 2010 Sdílet Vloženo 18. Květen 2010 protože se mi delší dobu nelíbilo postavení volantu jel jsem na laserovou geometrii kde zjistili rozhozenou sbíhavost přední nápravy (auto používám sám a nevím že bych něco někdy trefil) a mimo jiné taky odchylku na zadku sice lehce nad toleranci. Po velmi špatných zkušenostech se servisem a reklamací (3x uznanou) nemám chuť se s nima zase hádat - auto už mám rok a najeto 15tis. tak vím kam by to směřovalo, ale ty ho máš pár měsíců do reklamace bych šel a třeba budou i trochu ochotnější. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
67jitka58 Vloženo 18. Květen 2010 Sdílet Vloženo 18. Květen 2010 Reklamovat a nechat si udělat geometrii. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HanyZ Vloženo 18. Květen 2010 Sdílet Vloženo 18. Květen 2010 geometrie je fajn, dneska jsem byl a pomohlo. Ale co mi říkal mechanik, tak na zadní nápravě se nedá nic seřídit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
67jitka58 Vloženo 19. Květen 2010 Sdílet Vloženo 19. Květen 2010 Na zadní nápravě se nic neseřizuje,ale dá se srovnat souosost tím,že se povolí držáky a celou nápravou se posouvá. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fyk77 Vloženo 19. Květen 2010 Autor Sdílet Vloženo 19. Květen 2010 Tak jsem tam dneska zajel.......a je ze me tenisak......odpalkovali me:smich: Je to prej v pohode a priste si to mam zmerit od stredu kola a ne od pneumatiky. I kdyz to jejich mereni..........staceci metr a jeste k tomu od oka. A se zadni napravou se pry neda hybat, i kdyz si taky myslim, ze nejaka moznost stelovani tam je. Urcite ty sroby tam nejsou uplne presne. No uvidime, pokusim se schrastit nejakou vetsi supleru a s tou to zmerim........samozrejme od stredu kola. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michal2009 Vloženo 19. Květen 2010 Sdílet Vloženo 19. Květen 2010 pokud je to tak poznat, to já bych toho chlapíka vzal za ucho a šel k vystavené tource a ukázal mu tam, že je to na ní symetrický a zprcl bych ho, jak je mžný že to mám vpořádku, když toto auto to má jinak.. a správně! at vysvětluje inženýr Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ben06 Vloženo 20. Květen 2010 Sdílet Vloženo 20. Květen 2010 Už i Š105 jestli si dobře vzpomínám měla zespoda na výztuze prahů otvory od kterých se přípravkem měřila souosost zadní nápravy, co píšou v DP ? Jinak asi viz. 67jitka58, ale bez kvalitní kontroly geometrie jim to neprokážeš a oni ti ji měli udělat i kdys ji zaplatil, já byl v servise několikrát za vola a po neskutečných výkrutech jsem si prosadil aspoň záruční opravu motoru (EGR ventil). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.