Přejít na obsah

Zadni naprava

fyk77

Doporučené příspěvky

Mam dotaz ohledne zadni napravy. Auto je 4 mesice stary a porad se mi zdalo, ze jedno zadni kolo je nejak posunute dozadu. Tak jsem se konecne dostal k tomu, ze jsem vzal do ruky metr a od hrany prahu resp.zadniho blatniku jsem zmeril nasledujici delky. Na jedne strane mi to ukazuje 8 cm a na druhe 7 cm. Pak jsem si to zmeril jeste na starsi octavii a tam mi to ukazalo na obou stranach 7,5 cm.

Tak kde se stala chyba a hlavne co s tim? Urcite s tim vyrazim do servisu, ale........???:help:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

protože se mi delší dobu nelíbilo postavení volantu jel jsem na laserovou geometrii kde zjistili rozhozenou sbíhavost přední nápravy (auto používám sám a nevím že bych něco někdy trefil) a mimo jiné taky odchylku na zadku sice lehce nad toleranci. Po velmi špatných zkušenostech se servisem a reklamací (3x uznanou) nemám chuť se s nima zase hádat - auto už mám rok a najeto 15tis. tak vím kam by to směřovalo, ale ty ho máš pár měsíců do reklamace bych šel a třeba budou i trochu ochotnější.

Odkaz ke komentáři

Tak jsem tam dneska zajel.......a je ze me tenisak......odpalkovali me:smich: Je to prej v pohode a priste si to mam zmerit od stredu kola a ne od pneumatiky. I kdyz to jejich mereni..........staceci metr a jeste k tomu od oka. A se zadni napravou se pry neda hybat, i kdyz si taky myslim, ze nejaka moznost stelovani tam je. Urcite ty sroby tam nejsou uplne presne. No uvidime, pokusim se schrastit nejakou vetsi supleru a s tou to zmerim........samozrejme od stredu kola.

Odkaz ke komentáři

Už i Š105 jestli si dobře vzpomínám měla zespoda na výztuze prahů otvory od kterých se přípravkem měřila souosost zadní nápravy, co píšou v DP ? Jinak asi viz. 67jitka58, ale bez kvalitní kontroly geometrie jim to neprokážeš a oni ti ji měli udělat i kdys ji zaplatil, já byl v servise několikrát za vola a po neskutečných výkrutech jsem si prosadil aspoň záruční opravu motoru (EGR ventil).

Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...