Malta Vloženo 18. Květen 2010 Sdílet Vloženo 18. Květen 2010 tak kam kdo plánujete letos zajet se svým miláčkem (myšleno auto ) na dovču ? My chceme letos už po čtvrté do Bulharska, konkrétně Primorsko. Vyrážíme 5.7. ráno, tak kdyby jste někdo uvažoval o stejném termínu popř.lokaci (alespoň BG), tak bychom spolucestující uvítali, nechce se nám samotným. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukyssek Vloženo 18. Květen 2010 Sdílet Vloženo 18. Květen 2010 .....letos Francouská riviéra pod stanem:) vyrážíme 11.6. večer Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 18. Květen 2010 Sdílet Vloženo 18. Květen 2010 já letos Katovice u Strakonic, dětský tábor od 16.7. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 18. Květen 2010 Autor Sdílet Vloženo 18. Květen 2010 .....letos Francouská riviéra pod stanem:) vyrážíme 11.6. večer kolik to koštne kiláků? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukyssek Vloženo 18. Květen 2010 Sdílet Vloženo 18. Květen 2010 (editace) Malta: mam to spočítané celkem na cca 3000km (cesta tam cca 1300km+zpět+pojížďky tam každý den) Editováno: 18. Květen 2010, autor: lukyssek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 18. Květen 2010 Autor Sdílet Vloženo 18. Květen 2010 já letos Katovice u Strakonic, dětský tábor od 16.7. a nejsi na to už starý ... sorry, dělám si srandu ... děláš vedoucího tábora či co? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 18. Květen 2010 Autor Sdílet Vloženo 18. Květen 2010 Malta: mam to spočítané celkem na cca 3000km (cesta tam cca 1300km+zpět+pojížďky tam každý den) kua to jsem nevěděl, že ta fr.riviéra je tak blízko ... to já čítám tak 3500km (jedna cesta 1560km + pojezdy) ... tak doufám že to starka vydrží , stejně jako ty 3 roky před tím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukyssek Vloženo 18. Květen 2010 Sdílet Vloženo 18. Květen 2010 Malta: v to, že auto vydží taky doufám(stav tacho nyní 118000km)...ale zase si říkám že nejedu nikam kde bych se nedomluvil.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 18. Květen 2010 Sdílet Vloženo 18. Květen 2010 a nejsi na to už starý ... sorry, dělám si srandu ... děláš vedoucího tábora či co? starý si nepřipadám a docela bych si to s dětma vyměnil a líbilo by se mi to víc jak jim v poho, jedu dělat vedoucího Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 18. Květen 2010 Autor Sdílet Vloženo 18. Květen 2010 no já jí věřím, ale přeci jenom ten červíček pochybností někde vzadu hlodá, ono poctivých 184 000km už něco je ... ale zatím vždy šlapala jak hodinky, tak jí věřím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 18. Květen 2010 Autor Sdílet Vloženo 18. Květen 2010 starý si nepřipadám a docela bych si to s dětma vyměnil a líbilo by se mi to víc jak jim v poho, jedu dělat vedoucího já to těm mým děckám taky říkám, že bych si to s něma z fleku vyměnil, ten jejich bezstarostný život Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 18. Květen 2010 Sdílet Vloženo 18. Květen 2010 jj, ale oni to časem pochopí sami, až im začnou starosti a nebudou mít čas, si užít volno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
desperado Vloženo 18. Květen 2010 Sdílet Vloženo 18. Květen 2010 Minulý rok jsem byl na Korsice a letos pojedu na Sardinii, je to fakt kousek... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jay Kay Vloženo 18. Květen 2010 Sdílet Vloženo 18. Květen 2010 My letos Bulharsko Nesebar-Ravda.Odjezd 22.cervence do 30.cervence. Pojedu uplne porprve sam (s rodinou) tak daleko a zaroven si plnim dlouhodoby sen jet na dovolenou autem uz se silene tesim,tak doufam ze mi tu radost neco nezkazi...??? Auto mame stare 2roky naj. 13tis.km tak si myslim ze to bude v poho. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 19. Květen 2010 Autor Sdílet Vloženo 19. Květen 2010 Jay Kay, ubytování tam máte zajištěné? A za kolik? Ono totiž kolem Nesebaru a sluneč.pobřeží obecně je dost draho, je tam totiž úplně jiná klientela (zejména Rusáci, Němci). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 19. Květen 2010 Autor Sdílet Vloženo 19. Květen 2010 Minulý rok jsem byl na Korsice a letos pojedu na Sardinii, je to fakt kousek... kolik je jedna cesta? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jay Kay Vloženo 19. Květen 2010 Sdílet Vloženo 19. Květen 2010 Malta: Ubytovani zajisteno 170kc osoba. Znamy uz tam jezdi od dob komancu a ma tam znamou co bydli v Burgasu a na sezonu ma jak se to jmenuje,apartman? Barak 2patra na kazdem 3pokoje predminuly rok komplet rekonstrukce koupelna na pokoji a klimatizace. Na jidlo budeme chodit po okoli do hosody atd... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 19. Květen 2010 Autor Sdílet Vloženo 19. Květen 2010 Jay Kay: tak to je víc než slušné , tak ať to vše klapne a pěknou dovču no co vy ostatní? Fšici lítáte, nikdo nejezdí ? Pište i tuzemáci, rozhodně je fůra krásných míst i v ČR Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
David C3 Vloženo 20. Květen 2010 Sdílet Vloženo 20. Květen 2010 Dubrovník autem :-) krásná cesta ! těším se.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mole.first Vloženo 20. Květen 2010 Sdílet Vloženo 20. Květen 2010 Část francouzské riviery jsem dal vloni, je tam nádherně, vyrazil bych tam klidně znovu, ale chci taky poznat něco jinýho. Takže 4.7. si na benzínce sedneme s přítulí na mapu, zavřeme oči a někam do mapy bodneme tužku. Pak se uvidí Ostatně jako vloni. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 20. Květen 2010 Sdílet Vloženo 20. Květen 2010 mole dobrej vývěr dovolený. příští rok, ho budeme muset taky vyzkoušet, ale jen po ČR, ptž budeme mít malý tak,aby jsem nejezdily velký dálky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mole.first Vloženo 20. Květen 2010 Sdílet Vloženo 20. Květen 2010 Určo to vyzkoušej, ale s malejma dětma to moc nedoporučuju, nikdy totiž nevíš, kdy budeš spát v autě Na druhou stranu, v ČR vždycky něco chytíš Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 20. Květen 2010 Sdílet Vloženo 20. Květen 2010 jj, zatím bych to zkusil jen po nás a až budou velký, tak po Evropě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
juke.box Vloženo 20. Květen 2010 Sdílet Vloženo 20. Květen 2010 Malta: Ubytovani zajisteno 170kc osoba. Znamy uz tam jezdi od dob komancu a ma tam znamou co bydli v Burgasu a na sezonu ma jak se to jmenuje,apartman? Barak 2patra na kazdem 3pokoje predminuly rok komplet rekonstrukce koupelna na pokoji a klimatizace. Na jidlo budeme chodit po okoli do hosody atd... To je pěkný. No ale nemáš strach,že tam proběhne nějaká čorka auta nebo něco? Přeci jen je to vzdálenější destinace a tolik čechů autem tam taky nebude. Já jsem tam byl kdysi za dob komančů ale letadlem,když to tak čtu,docela mě to láká. Jak pak je to s ubytováním,když by jel člověk na blint a nemá tam známé jako ty? Jako v Chorvatsku to asi nebude,tam jsem sehnal za 15 min luxus.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
juke.box Vloženo 20. Květen 2010 Sdílet Vloženo 20. Květen 2010 Dubrovník autem :-) krásná cesta ! těším se.. Byl jsem minulý rok,nádhera...... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.