Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Pani mistři nechci zakladat nove tema tak to šupnu sem.Pokud nemam auto nastartovane a škubu z volantem doleva a doprava tak tam neco tluče jinak mam servo a pokud nastartuji tak už nic netluče je to normalni jev?

Ked to pocujes len pri vypnutom serve-motore moj tip je servoriadenie-kaput.. skus popocuvat, odkial ti ten zvuk ide. Skus vole na tyckach co idu z riadenia (uchop a skus hybat) mozno budes pocut ten klepot. ;)

Pani mistři nechci zakladat nove tema tak to šupnu sem.Pokud nemam auto nastartovane a škubu z volantem doleva a doprava tak tam neco tluče jinak mam servo a pokud nastartuji tak už nic netluče je to normalni jev?

Leonin: Mne to robí tiež, a vraj je to normálne...

bolo mi povedane ze je to normalne.

Chlapi, to mi chcete povedat ze to klepanie (v skrini riadenia) pri uchopeni riadiacich tyci je normalne a ze to "tak ma byt" ?? nejak sa mi tomu moc nechce verit. :kuk:

Ked som zhodil manzetu a pozeral som aka je vola v skrini riadenia tak medzi tycou a skrinou je cca 0,5-1 mm vola a tyc narazajuca na skrinu robi ten klepot.

Leonin: Mne to robí tiež, a vraj je to normálne...
bolo mi povedane ze je to normalne.
  • 3 roky později...

Ahoj. Mám zádrhel s nefunkčním snímačem řízení. V servisech na mě koukají jak na v..la a nebo mi řeknou hroznou dardu za výměnu. Potřeboval bych poradit kde, nejlépe v Praze a okolí prostě přifrčím se svým poblikávajícím strojem a bez divení co to může být mi to nějakej šikula vymění. Mám Fábii 1.4 MPi r.2001

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.