Publikováno Květen 24, 201015 r Ahoj, tak jsem zajel s Octavkou na technickou a nasli mi tam tyhle zavady: Vážné: 3072 Vůle v kloub. řídic pák. a tyč. 4022 Kola, vůle v zavěšení poznámka: 3072 kulový čep řídící tyče levá str. 4022 Levé př. rameno sv. otočný čep řízení Koukal jsem na Auto kelly náhradní díly a vůbec z toho nejsem moudrý, co bych měl koupit. Byl jsem v servisu a tam mi řekli, že mi to za 6200,- opraví, ale to se mi dávat nechce :-( Jelikož došly peníze, rozpadla se nám firma a soudim se se zaměstnavatelem už skoro půl roku o mzdu. Takže mam v plánu co nejlevněji provést tuhle opravu. Chtěl bych Vás požádat o odkaz na díly, které bych měl koupit, jelikož já bych asi objednal něco jinýho :-) Pak to dám nějakému garážmistorvi :-) Děkuji
Květen 24, 201015 r Ahoj, napiš členovi fora Sebo.Poradí ti a dodá díly které chceš,za cenou kterou nikde jinde neseženeš.Jeho email je: sebo.w@seznam.cz Kupuju vše od něj a naprostá spokojenost.
Květen 25, 201015 r Taky mě čeká STK, tak doufám, že nedopadnu podobně Upraveno Květen 25, 201015 r od lucky.jack
Květen 25, 201015 r Lidi nestrašte, taky mě čeka STK. Jaký rok to máš a kolik naletaného??? Znamí byl včera s pasatem asi r.97 a neprošel kvůli ramenám a kloubům řírení. Mám naletené podle tach. skoro 140 tkm. Tak doufám, že by to ještě mělo projít v pohodě.
Květen 25, 201015 r Já mám 170 a podvozek bez problémů. Nejde o to kolik máš, ale kde a po jakejch silnicích jezdíš.
Květen 25, 201015 r Mno už to muselo mít opravdu velkou vůli že to hodili do vážných závad... jinak jedná se vlevo o kloub řídící tyče a pravý kulový koub. Kulák 1j0407366C za 400,- Kloub řídící tyče 1j0 422 811B za 200,- S tím kulákem je obvykle nutné vyrazit poloosu /pak by to taky chtělo novou matici na poloosu/, aby jsi ho mohl povolit. Nebo flexa to pořeší, když se bude moc protáčet. Pak je dobré dostavit se na geo... Nakupuji buď u Seba, skoda-dily.cz, cc-autodily.cz myslím, že ceny mají dost podobné... Upraveno Květen 25, 201015 r od lukash
Květen 25, 201015 r Autor Mno už to muselo mít opravdu velkou vůli že to hodili do vážných závad... jinak jedná se vlevo o kloub řídící tyče a pravý kulový koub. Kulák 1j0407366C za 400,- Kloub řídící tyče 1j0 422 811B za 200,- S tím kulákem je obvykle nutné vyrazit poloosu /pak by to taky chtělo novou matici na poloosu/, aby jsi ho mohl povolit. Nebo flexa to pořeší, když se bude moc protáčet. Pak je dobré dostavit se na geo... Nakupuji buď u Seba, skoda-dily.cz, cc-autodily.cz myslím, že ceny mají dost podobné... Díky za vyhledání a rady. To je přesně to, co jsem potřeboval vědět. :palec2:
Květen 26, 201015 r Autor Tak mam čepy vyměněný, nákup dílů mě stál 800,- a práce 500,- Jen budu muset jeste zajet nekam na geometrii, jelikoz po vymene, kdyz dam volant "rovne", tak auto jede doleva :-)
Květen 29, 201015 r No jak to čtu radši to nech někoho udělat ten to bude mít za chvíli v žádném případě poloosu ven ZBYTEČNOST.Jo a ještě oprava pojmů 4022 Svislý čep řízení,3072 Kulový čep řízení.A asi to máš hodně špatně jen tak to nevyhazujem.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.