Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Publikováno

zdravím chlapy,tak už jsem nějak zoufalej,chci vyndat navi a dát tam originál šuplík plus rádio ve dřevě a ne a ne ten střed sehnat! nevíte o něčem?díííky

Pokud tím myslíš, že sháníš suplík ve dřevě, tak má číslo dílu 3U0858332A 9BZ a na dotaz ho nabízejí na www.cc-autodily.cz Ale připrav se na nekřesťanskou cenu.

Upraveno od Merk

• Autor

Pokud tím myslíš, že sháníš suplík ve dřevě, tak má číslo dílu 3U0858332A 9BZ a na dotaz ho nabízejí na www.cc-autodily.cz Ale připrav se na nekřesťanskou cenu.

teda,to jsou smejdi!

Jestli ti nevadí jetý, občas se objeví na aukru.. Už dlouho hledám nějaký dekor do intíku, shání se to blbě.

• Autor

Jestli ti nevadí jetý, občas se objeví na aukru.. Už dlouho hledám nějaký dekor do intíku, shání se to blbě.

ne,ne,vůbec mi nevadí jetej,když na to příjde,nemusí být ani dřevo,klidně černej,jde mi jen o to abych dal pryč navigaci a dal tam rádio s lcd,víš

• 1 měsíc později...
  • Autor

jeste porat jsem nesehnal suplik nebo odkladaci kastlik misto navi,kdyby jste nekdo vedel o necem pisnete,diky moc

Co vrakoviště.

• Autor

jo,jo,ale uz me to unavuje,par jsem jich obvolal,par objel,tady po Praze a nic,mam nejakou smuulu

už sem tu někomu jeden nabízel. demontoval sem ho právě kvůli navi. Fachá bez problémů. nepolámanej, neponičenej. Sů z Práglu... :-) Bohužel v současný době do 21.08. zajebanej pracově v Rusku, taxi bud počkáš, nebo se semnou domluv přes SZ - dam ti kontakt na skoroženu a ona ti to najde v garáži a předá.

Promiň za OT, ale dáváš navi pryč kvůli tomu, že se bojíš zlodějů? Já právě zas přemýšlel ji tam dát ale... dost se to prej krade.

• Autor

jj,presne tak,kvuli pripadnym skodam jsem ji radeji prodal,stejne mi to bylo na nic kdyz mi kradou z venku,vim ze listy u dveri nejsou drahe ale kolikrat je budu kupovat

To je rozumne! Ale bohuzel Te budu muset informovat ze listy v chromu kolem supa jsou drahe, v origo servisu stoji komplet vsechny pres deset tisic :feve:

• Autor

čůůs,uz jsem dostal mail z vrakace a kmplet kolem oken 2000,-

Ježiš!!!.... Hohls to mít za pugét.... ;) ;) ;)

Hics:on nebude mít za 2000 šuplík ale chrom lišty co mu kradli :)

• Autor

nazdarek,uz jsem je sehnal jinde,za 1000,- obe zadni listy

• 3 týdny později...

zdarec pokud jeste shanis ten suplik do supa tak jeden mam

• 1 rok později...

Zdravim panove, nasel sem ve skrini suplik na S1, zbyl mi po vymene za LCD a supa uz nemam.

Cena 200 kc, nejlepsi by byl osobni odber v Jablonci. Ahoj. email jzcz@email.cz, tel 736663222

post-20411-0-66782400-1319875053_thumb.j

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.