sotola Vloženo 1. Červen 2010 Sdílet Vloženo 1. Červen 2010 Ahoj, jestli už se to tu řešilo tak se moc omlouvám, nějaká témata sem sice našel ale nic neřešilo můj problém....jde o to že mi auto za studena vybruje, nedělá to sice pravidelně a kyž se ohřeje tak vůbec.Vibruje to jen na volnoběh, když trochu přidám plyn tak se to uklidní. Nevíte někdo čím by to mohlo být? Je to octavia 1.9 81kw rv. 2001 najeto 130 000 km - podle tachometru, ve skutečnosti bůh ví (spojka komplet měněná i se setrvačníkem za jednohmotu) Děkuju za každou radu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
m78k Vloženo 1. Červen 2010 Sdílet Vloženo 1. Červen 2010 diagnostika ??? - bych napřed zkusil, a pak vstřiky a nebo kontrola dodávky paliva Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Flat.. Vloženo 10. leden 2011 Sdílet Vloženo 10. leden 2011 Ahoj, jestli už se to tu řešilo tak se moc omlouvám, nějaká témata sem sice našel ale nic neřešilo můj problém....jde o to že mi auto za studena vybruje, nedělá to sice pravidelně a kyž se ohřeje tak vůbec.Vibruje to jen na volnoběh, když trochu přidám plyn tak se to uklidní. Nevíte někdo čím by to mohlo být? Je to octavia 1.9 81kw rv. 2001 najeto 130 000 km - podle tachometru, ve skutečnosti bůh ví (spojka komplet měněná i se setrvačníkem za jednohmotu) Děkuju za každou radu... Zdravím, tak co? Už jsi ty vibrování za studena vyřešil? Mám pocit, že když venku hodně mrzne, tak že mi to za studena taky někdy dělá.. díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HanyZ Vloženo 10. leden 2011 Sdílet Vloženo 10. leden 2011 mě vibrovalo auto při rozjezdu za studena a byla to spojka KO.viz. téma na foru. HLEDEJTE Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.