Marda90 Vloženo 1. Červen 2010 Vloženo 1. Červen 2010 zdravím prosím o radu nejde mě stahovačka u spolujezdce když zmačknu ovládaní (u řidiče i u spulujezdce)tak jenom v řídící jednotce cvakne a nic...motorek je ok...bez řj přes baterku jede....řídící jednotka vyměněná...a furt nic..nevím co s tím...prosím o radu Citovat
zdesim Vloženo 2. Červen 2010 Vloženo 2. Červen 2010 zkus zkontrolovat draty v pruchodce a v konektoru u jednotky, jestli neni problem s prechodovym odporem - nemuze tect proud do motorku Citovat
jarosu.gr Vloženo 18. Červenec 2010 Vloženo 18. Červenec 2010 Zdravím, mam podobný problém, v ovládání u řidiče mi jde jen stahnout okno levé přední a pravé přední okno a ty další knoflíky nefungujou(myslím že jsou na zamčení auta)nefunguje ani ovládání zpětných zrcátek. Okna na zadních dveřích jsou manuální a pravé okno stáhnu bez problému z pravého ovladače na dveřích. Auto mám pár dní tak ještě nevím co a jak díky. Citovat
RomisekSokolik Vloženo 4. Srpen 2010 Vloženo 4. Srpen 2010 Mam uplně ten tyž problem. jen cvaka a nereaguje. chtěl jsem se pokusit rozebrat ustroji a prohlednout mechanicke časti,ale po sundani tapice jsem se toho nějak leknul a radeji jsem odšrouboval okno,vysunul a zajistil špaliky. :-) je to dost neprakticke řešeni,řeknu vam. :-) Pokud by tu měl někdo radu,jen to přivitám. Citovat
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.