Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

• 1 měsíc později...

Jo, ten je ok :) jestli chceš ušetřit, tak aliexpress....

jsou v cestine?me se zda ze 12.12 je jen v en.

tak kabel sem objednal v utery je doma,snad poslape jak ma a nic s nim neposeru na aute :D

hosi co pouzivate za program? ke kabelu je vcds ale s tim myslim jdou jen cist a mazat chyby a nejake zakladni kodovani,da se s tim kodovat  mlhovky atd?

Dá se tím kódovat spoustu věcí (např. Stagging, Corner lights, Seatbelt warning, atd...). Používám pouze VCDS...

dá se s tím kódovat prakticky všechno, jen se klon občas nedokáže dohodnout s nějakými jednotkami

Ahoj panové

Chci se zeptat jestli mi pojede tento kabel HEC CAN BUS s vcds 12.12, nemuže se něco stat s kabelem když to připojim ja ho použivam s vagem 704 a tam to slape. Jak se to pozna jestli je to čina nebo ne.Když otevřu vcds tak je tam napsano že neorig. kabel bude vyřazen s provozu. Prosím o radu Děkuji

post-16479-0-34662800-1426432936_thumb.j

post-16479-0-32453700-1426435004_thumb.j

post-16479-0-54701100-1426436462_thumb.j

Upraveno od cobra24

Za kolik jsi ho kupoval? Jestli to bude kokem desítky, mas origo :D jinak kabel na 704 ti na 12ce nepojede. Klony byvaji vázané k jedne verzi vcds

Tak cenu už nezjistim, ale v 704 pracuje , kodovani zatim moc neumim nechci neco podělat tak nevim jestli to kabel umi. Asi to budu muset risknout

to je nějaká čórka? Ikdyby jsi nebyl úplně prvním majitelem, tak se přece od předchozího majitele dá nějak odtušit,, jestli ti nechává věc za pár stovek, nebo za 8 litrů...Z výče popsaného chcování se pravděpodobně jedná o klon

Presne tak. Pravdepodobne to je klon. Muzes to zkusit s novejsim VCDS, ale je riziko, ze kabel prestane fungovat (pokud je to klon, tak zcela jiste). Poskozeni auta nehrozi...

To corka neni ten kabel byl novy a jeste jsem k tomu dostal kabel + soft na starší auta OBD tester ale nikdy se mi to nepodarilo rozchodit  cele jsem to koupil za 10 000 kč od borce ktery se zabyval diagnostikou ale už je to asi 7 let od koupě a ja to nepoužival a nedavno jsem koupil Octavii 2 2007 a tak je to potřeba a zacal jsem se o to zajimat a tak tapam co a jak.

Upraveno od cobra24

Tim padem by podle me mel fungovat i s nejnovejsim VCDS 14.10, ale nejsem odbornik. :kol-32:

Legální kabel hex-can bude fungovat s každou verzí VCDS, kde byla jeho podpora. Jednoho takové dědečka mám doma a běhá jak za mlada...

Presne jak pise karlos, pokud je kabel originální tak půjdou nejnovější verze. U České si budeš připadne muset zaplatit update a nova anglicky je zdarma.

• 1 měsíc později...

Zdar pánové. Mám dotaz.

Našel jsem návod pro G6, kde se u MF volantu dá vypnout Push-To-Talk tlačítko a tím klávesa dostane funkci Mute.

Zkoušel jsem na to koukat v posledním českém VCDS, ale u elektriniky volantu nemám dostupný dlouhý kódování. Zkoušel to už někdo?

mám MF volant s DSG řazením, tempomat atd.

Tady je postup pro G6

http://www.golfmk6.com/forums/showpost.php?p=537239&postcount=28

Upraveno od Pitrs2

já ho nemám dostupný u ničeho. Lcode spouštím odděleně a přenos kódu řeším ctrl C a ctrl V

mam v ceske verzi dohrany LCode z EN verze, takze mi funguje na primo. Ale nemam ho dostupny pro jednotku volantu

Tak už jsem na to přišel a funguje to jak potřebuju. Tj misto PTT je Mute. Jde to i bez dlouhého kódování

Ahoj,

Chtěl bych se zeptat čím děláte dlouhé kodování, Mám koupený kábl z pc-atodiagnistika verze max je u toho i coding calculator, ale ten už není dál vyvájený a jsou tam zřejmě jen staré jednotky, nyní máma VCDS vr. 14... , je tam online služba podle ktéré by to údajně mělo jít, ale nějak se s tím zatím nekamarádím, možná tam jsou jen některé jedntoky. Co používáte na kodování? Předem díky za info

Samozrejme nektere jednotky dlouhe kodovani nepodporuji (napr. volantova jednotka (aspon ta moje)). Napr. Centralni elektrika, ABS, radio atd. podporuji LCode

Na kodovani pouzivam primo LCode, ktery je soucasti VCDS (v CZ verzi mam pocit neni, ale da se dohrat z EN verze a funguje pak uplne stejne)

Jinak pokud by se někdo chtěl zbavit otravného Push-To-Talk na MF volantu a radši by měl funkci Mute, než lovil tlačítko na rádiu.

Tady je Screen odemne.

Připojit se k jednotce Volantu (16) - kódování a pak jít dle tabulky a nastavit požadovanou funkci. Např. Já mám i pádla řazení, takže jsem měnil nastavení z 8 na 6

volant_zpsbjohzpsl.png

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.