Publikováno Květen 24, 200619 r Po zahriati motora a pri pridavani nieco nad 2000 otacok niekedy sa z motora ozyva strkanie. Tak isto aj pri stati na neutrale a pridani plynu ked sa vracaju otacky z 3000 na 2000 nieco strkoce. V com moze by problem? Rozvody boli menene pri 100000km. Teraz 106000.Vdaka
Květen 24, 200619 r Autor co to je strkanie ?? Tazko to viem prelozit do cestiny, ale je to zvuj ako vydava had zijuci v amerike ked kmita chvostom.
Květen 24, 200619 r Štrkanie - zvuk vydávajúci americký had "chrestýř" svojim chvostom. Napadá ma jedine, či pri výmene rozvodov spravili všetko ako mali...
Srpen 6, 200619 r Autor Uz som zistil co to je. Ten zvuk prichadza z vyfukoveho potrubia co je pred katalyzatorom. Neviem ako sa to presne vola ale je to cast potrubia ktora ide od motora a je obalena kovovou sietkou. Zistil som to ked auto bolo na zdvihaku a pobuchal som po tom. Viete mi povedat ako sa tato cast potrubia vola, kolko stoji a co sa tam mohlo uvolnit? . 1,4 16, 74kW, 107000km
Srpen 7, 200619 r Viete mi povedat ako sa tato cast potrubia vola, kolko stoji a co sa tam mohlo uvolnit? . Vlnovec?
Srpen 7, 200619 r Autor Viete mi povedat ako sa tato cast potrubia vola, kolko stoji a co sa tam mohlo uvolnit? . Vlnovec? To je presne to
Srpen 7, 200619 r V tom nic neni, to je jenom pruzna cast vyfuku. Pokud v nem neni dira, tak ty zvuky vydava neco jineho. Pokud v nem dira je, tak ho musis nechat vymenit. Co stoji se muzes podivat napr. tady: http://www.autobroz.cz/advanced_search_res...ge/1?osCsid=b90
Srpen 7, 200619 r ten vlnovec se mění asi tak že se odřeže flexou a novej se tam navaří přímo na autě ze spoda?
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.