Šíma Vloženo 18. Červen 2010 Sdílet Vloženo 18. Červen 2010 Dobrý den,chci se zeptat na maxidot.Vlastním O2 pár měsíců,a kolega mi tvrdí,že by se měla při couvání zobrazovat vzdálenost od předmětů.Je to pravda?Děkuji za odpověď. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďa Vloženo 18. Červen 2010 Sdílet Vloženo 18. Červen 2010 Pokud máš zadní parkovací senzory tak jo. Pokud je nemáš, tak se ti nezobrazí ani na rádiu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Šíma Vloženo 18. Červen 2010 Autor Sdílet Vloženo 18. Červen 2010 Parkovací senzory mám jak vpředu tak i vzadu,ale na maxidotu se mi vzdálenost neukazuje... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďa Vloženo 18. Červen 2010 Sdílet Vloženo 18. Červen 2010 A zobrazuje se ti na rádiu? Pokud máš origo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Šíma Vloženo 18. Červen 2010 Autor Sdílet Vloženo 18. Červen 2010 Mám origo Columbus s GPS- kou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 19. Červen 2010 Sdílet Vloženo 19. Červen 2010 senzory se nezobrazují NIKDY na maxidotu, ale vždy jen na rádiích, které to umí, co se týče Columbuse, je potřeba mít kompatibilní RJ parkovacího asistenta = RJ z FL OII, pak to bude zobrazovat, ale nikdy na Maxidotu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
viewer Vloženo 20. Červen 2010 Sdílet Vloženo 20. Červen 2010 Sakra už jsem se lekl že mi to ukazuje jen na rádiu a na maxíku nééé, tak je to snad ok když to tam ukazovat nemá... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woodbine Vloženo 20. Červen 2010 Sdílet Vloženo 20. Červen 2010 Zobrazit vzádlenost od překážky na maxidotu uměly OI a FI (možná i Sup?) za použití D-Dot, pokud se nemýlím. Tam to totiž neumělo zobrazit rádio ani navigace. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.