Přejít na obsah

O1 - zavření oken při zamknutí bez držení klíčku

_Petr_

Doporučené příspěvky

Prohledal jsem zdejší fórum, ale nenašel jsem, jestli se dá na O1 s komfortkou nastavit, aby se při zamknutí dálkou zavřela okna. Nastavil jsem si zavření/otevření držením tlačítka, ale zavřít bych to chtěl automaticky, případně, jako třešničku, druhým stisknutím tlačítka zavírání zastavit. Jde to?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Prohledal jsem zdejší fórum, ale nenašel jsem, jestli se dá na O1 s komfortkou nastavit, aby se při zamknutí dálkou zavřela okna. Nastavil jsem si zavření/otevření držením tlačítka, ale zavřít bych to chtěl automaticky, případně, jako třešničku, druhým stisknutím tlačítka zavírání zastavit. Jde to?

Ahoj,

chtěl bych tě poprosit o návod jak naučil origo dálu po držení tlačítka zamčít dovřít okna? Mechanicky klíčem v zámku zamču a dovřu otevřená okna, ale chtěl bych to mít automaticky po zamčení . Dík za pomoc.

Editováno: , autor: zdenouch
Odkaz ke komentáři

Ahoj,

chtěl bych tě poprosit o návod jak naučil origo dálu po držení tlačítka zamčít dovřít okna?

Našel jsem

a pak

http://www.passatworld.com/forums/showthread.php?t=219402&highlight=window

V mém případě zdejší varianta nebyla použitelná a od té druhé se mi taky trochu lišily hodnoty. Tak jsem změnil jen bity co se mění v návodech s tím, že bych to případně vrátil zpět. A ono to šlape.

Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...