Přejít na obsah

zdenouch

Uživatel
  • Počet příspěvků

    197
  • Registrace

  • Poslední návštěva

  • Dny vítězství

    1

Vše zveřejněné uživatelem zdenouch

  1. Zdravím, chci si dodělat originální vypínání airbagu spolujezce u O1 MR02. Nechci ho vypnout pomoci Wagu. To jsem měl, ale svítí mi po deaktivaci stále kontrolka airbagů a to mi vadí a žádné bastlení odporu také nechci. Chci to origo dopojit. Mám už koupenou stropní lampičku s kontrolkou AIRBAG OFF. Můžete mi poradit jakou mám koupit ŘJ AIRBAGŮ ,která podporuje vypínání airbagu spolujezdce a je pro 4 pytle????? Má stavající jednotka airbagů má označení: 1C0 909 605 Kterou ŘJ AIRBAGŮ pro O1 4x pytel s vypínáním spolujezce koupit? 1C0 909 605 K index 10 1CO 909 605 1G 1CO 909 605 1S Kolik pinů musí mít vypinač pro tuto variantu? Mám vypinač s 8 piny. Můžu poprosit o schéma zapojení? Děkuji za radu a pomoc.
  2. Ahoj,

    trysky budu z auta vydělávat na konci týdne. Jsi už několikátý zájemce....Po výměně na O1 66KW to jde citelně poznat. Spotřeba jde dolů a vyřešíš i prevenci trysek pokud už tvé původní mají něco najeto.

  3. Psal jsem si o návod do Škodovky a dnes mi ho poslali. BKA 300 001.pdf 1.pdf 2.pdf 3.pdf 4.pdf 5.pdf
  4. Zdravím, může mi někdo prosím poslat návod k montáži na originální alarm Škoda Octavia BKA 300 001. Pak by mě zajímalo jestli bude komunikovat s komfortkou 1C0 959 799B. Předem moc děkuji. email: zdenouch@email.cz
  5. Ahoj kolegové, chtěl bych si předělat zpětná zrcátka na své O1 za zpětná zrcátka z O2. Líbí se mi v nich integrované boční blinkry. Je mi jasné , že nebudou pasovat ty černé ptojuhelníky. Pokud jste se někdo o podobmý pokus pokoušel můžete mi poradit popřípadě z čeho by pasovali kompletní zrcátka? ( PASSAT....) Našel jsem tyto zrcátka.Máte je někdo na autě? Děkuji.
  6. to Dodo - Kolín: to tyky , ale hlavně vína atd.
  7. VU 5123 Hodonín rok.95 hodnost svobodník, funkce řidič instruktor T-815, řidič vyproštovací TATRY 815 8X8 AV15, hotovostní řidič PV3S . Byla to krásná doba a kolik jsme tam toho vypili...
  8. Ahoj kolegové, koupil jsem si koncovku z O1 RS a chtěl bych ji dopasovat na svoji O1 TDI. Prosím o radu jak ji přesně umístit, jak vyříznout (prosím o šablonu) zadní nárazník . Můžete mi někdo kdo máte RS napsat nějaké koty kolik vyčníva atd.? Přikládám nějaké fotky co jsem našel. Předem moc děkuji.
  9. Ahoj, chtěl bych tě poprosit o návod jak naučil origo dálu po držení tlačítka zamčít dovřít okna? Mechanicky klíčem v zámku zamču a dovřu otevřená okna, ale chtěl bych to mít automaticky po zamčení . Dík za pomoc.
  10. Drazí kolegové, máte někdo zkušenost s opravou ztrženého závitu při povolování odvzdušnováku na zadním brzdovém třmenu na O1 ? Třmen je jak novej. Je mi ho líto vyhodit. Při odvzdušnování jsem zabral a strhnul závit. Děkuji za tip na opravu.
  11. Ahoj Radime, pokud to budeš předělávat na 288 tak sem hod nějaký fotky. Také mě to zajíma. Dík.
  12. Jo mám krátkou. Budu muset dělat geometrii, když jsem nic krom tlumiče a uložení neměnil a nepovoloval ?
  13. Já s tím už najezdil aspon 100 km. Dnes jsem namontoval nové pružiny. Vyměnil jsem uložení tlumičů a promazal ložiska. Snad to chvilku vydrží.
  14. Drazí molegové, dostal jsem pěkný dáreček a to v podobě prasklé přední levé pružiny. Stalo se to při vyjíždění z řady stojících aut kdy jsem vytočil volant nadoraz doprava. Ozvalo se douchání. Při srovnání volantu bylo vče v pořádku. Po pár dnech jsem si lehnul pod auto a našel jsem v tlumiči kousek ulomené pružiny. Ulomil se kousek z konce vrchní části v místě kde dosedá miska. Pružina se po ulomení neudržela pod miskou a vyskočila nad misku a opírá se o kastlu. Chtěl jsem se vás zeptat na pár věcí. Potřebuji nutně jezdit a tak s autem jezdím. Zehnal jsem pár použitých předních pružin tady od jednoho člena. Snad mi brzo přijdou. Můžu s autem jezdit ? Kdo jste už pružiny měnil dával jste nové nebo použité ? Děkuji za vaše rady.
  15. Esař je pánové borec. Klobouk dolů.
  16. A to jsou jen fotky z dodělávání elektroinstalace. HOŠI DĚKUJEM !!!!!!!!!!!
  17. Byla to hrozná práce to dodělat, ale povedlo se a výsledek stojí za to.
  18. Ahoj borci, rád bych se s vámi podělil o pár fotek týkajících se dodělání elektroinstalace ke climatronicu a výhřevu sedaček na mé O1. Za všechno moc děkuji členovi ESAŘOVI, který mi s elektroinstalací hodně pomohl. Pokud se někdo o něco podobného pokoušíte nebo se do něčeho podobného chystáte pustit, rádi vám poradíme.
  19. Drazí kolegové, pustil jsem se do dodělání climatronicu do mé O1 TDI kde klima nebyla. Po mechanické stránce mám vše hotové. Koupil jsem si kompletní elektroinstalaci na celé auto na dopojení a zprovoznění. Ted hledám někoho kdo mi pomůže s dopojením a oživením klimy. Najde se prosím někdo v okolí Brna kdo mi pomůže ??? Děkuji za vaši pomoc.
  20. Zdravím, můžete mi, prosím, poradit, jak vypadá hadice na odtok zkondenzované vody zespohu z climatronicu? Jak je vyvedena a kam stažena? Dodělávám climatronic do své O1 a tohle potřebuji dopojit. Děkuji za vaše rady a připomínky.
  21. Děkuji vám za vaše názory. Koupím rakev a bude. Klimu bych rád dodělal, ale bude asi problém někoho najít v okolí Brna kdo by to zládnul. Pokud o někom víté prosím o info. Děkuji
  22. Zatím zas tak velká rodina nejsme abych to vozil na vozíku. Do čeho asi pujdu tak do donělání klimy a koupím rakev. Dík za názor.
×
×
  • Vytvořit nový...