Přejít na obsah

Problém s poloosou


Bompar

Doporučené příspěvky

Mám takový problém. Měnil jsem převodovku. Nalil olej všechno dotahl ... zapojil ... i poloosy jsou v zámcích docvakle, ale když nastartuju zařadím 1 pak 2 a 3 a přidám plyn ( auto mam na špalkách, tak levé kolo u řidiče se točí úplně malino a pravý jede rychle tak jak má. Kde je problém? V převodovce to nějak chrastí. Neříkejte,že je špatná převodovka. Má najeto cca 80 000km a byla v provozu dokud sem neměnil motor a nikdo s ní nic nedělal, takže by měla být v pořádku. Samo od sebe tam asi nemohlo nic prasknout. Nějaké další nápady? Znova ji vyndat a znova nasadit a docvaknout do těch zámku?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

V jednom kole muze byt vetsi mech. odpor nez v druhem a diferencial si podle toho rozdeli otacky, zalezi jak se to chova pokud s autem normalne jedes, jinak nevim odkud tu prevodovku mas, ale pokazit se muze vsechno.

Jak to myslíš jak jedu s autem a jak se to chová? No já měl svůj původní motor i s tou převodovku najeto cca 80 000km. Přidřel se mi díky tomu, že jsem měl málo oleje v motoru, tak jsem sehnal druhý motor i s převodovkou a ten tam byl jenže ta převodovka byla chytnuta o něco chytnuta asi patník a je trochu prasklá a kape, tak jsem nasadil tu svoji, která má najeto 80 000km. Ona jelo celou dobu v pořádku a ležela mi pouze ve sklepě nikdo s ní nic nedělal. Když vytáhnu znova poloosu a nasadím pomůže to? Je to zajímavé že to tam rachotí :-( nechce se mi to znova sundávat! Dělal jsem to téměř celé sám a moje nervy to nasazovat.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...