michalkaspr Vloženo 20. Červen 2010 Sdílet Vloženo 20. Červen 2010 Chtěl bych si vyměnit tlakové čido (na trubce klimatizace) a chci se zeptat jestli se musí před výměnou vypustit náplň klimatizace? octavia SLX 1999 Díky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PROCHY603 Vloženo 20. Červen 2010 Sdílet Vloženo 20. Červen 2010 Musi sa vypustit! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cz pida Vloženo 21. Červen 2010 Sdílet Vloženo 21. Červen 2010 (editace) No nechci se hádat, ale já ji vypustit nemusel, je tam ventil kterej to podrží...dokonce to tak píšou i v dílenský příručce....teda jestli máš na mysli F129 resp. G65 (tlakový spínač klimatizace)...je n a hadici na levý straně před motorovou přepážkou. Jeddiný co by se mělo vyměnit je o kroužek ,ale já ho nechal a je to OK....když tak písni přes SZ maila a já ti pošlu přsnej návod Editováno: 21. Červen 2010, autor: cz pida Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.