Mirek 835 Vloženo 21. Říjen 2017 Sdílet Vloženo 21. Říjen 2017 To ti udělá každý kdo má Vag kabel. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martinfab Vloženo 22. Říjen 2017 Sdílet Vloženo 22. Říjen 2017 (editace) Zdravím, u Symphony ve fabii mi nesvítí tlačítka předvoleb 1-3, nevíte co s tím? Díky za odpověď, Martin Editováno: 23. Říjen 2017, autor: martinfab Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martinfab Vloženo 22. Říjen 2017 Sdílet Vloženo 22. Říjen 2017 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anvil747 Vloženo 23. Říjen 2017 Sdílet Vloženo 23. Říjen 2017 V 20. října 2017 na 21:12, misumi napsal: kup si toto https://www.stualarm.cz/z4537-adapter-pro-ovladani-usb-zarizeni-oem-radiem-vw-skoda-seat-most-aux-vstup-55usbvw009 Já mám přes aux napojený Apple iPod Touch plný hudby, a nemusím nikde nic složitě montovat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
orlando1 Vloženo 23. Říjen 2017 Sdílet Vloženo 23. Říjen 2017 No Jo, ale já tam zatím nemám ani ten aux a rádio zatím ani nekomunikuje s diagnostikou, protože tam od výroby nebylo, takže se musí nejdříve zapojit tohle Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
orlando1 Vloženo 23. Říjen 2017 Sdílet Vloženo 23. Říjen 2017 před 6 hodinami, Anvil747 napsal: Já mám přes aux napojený Apple iPod Touch plný hudby, a nemusím nikde nic složitě montovat. Můžu se ještě zeptat jakým způsobem jsi ten aux zapojoval? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anvil747 Vloženo 24. Říjen 2017 Sdílet Vloženo 24. Říjen 2017 Sory, koukám že řešíte vybudování zbrusu nového vstupu Jack 3,5mm. Já ho v Octávii 2008 už mám. Hraju jen rádio Beat, a když jede reklama tak přepínám na iPod . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JanT Vloženo 14. Březen 2018 Sdílet Vloženo 14. Březen 2018 Mám dokoupené originál rádio z druhé ruky (protože původní odešlo). Nevíte jak přesvědčím auto aby si uložil pin (Fabia 2002)? Už mě nebaví ho pořád po odpojení baterky zadávat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anvil747 Vloženo 15. Březen 2018 Sdílet Vloženo 15. Březen 2018 Tak to si kupte takovej ten solární panel na palubní desku, se zástrčkou do zásuvky autozapalovače, a nebudete ji muset pořád odpojovat. Baterie se vám bude dobíjet, sama 24/7. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anvil747 Vloženo 19. Březen 2018 Sdílet Vloženo 19. Březen 2018 V 15. 3. 2018 na 17:44, JanT napsal: Jezdím krátké trasy, tak ji musím několikrát za rok dobít. Spíš mi ale přijde divné, že to nefunguje. Baterii bych při nabíjení NEodpojoval, co jsem si přečetl tento článek: https://www.poradte.cz/auto-moto/10773-nabijeni-baterie-zapojene-v-aute.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
street-dog Vloženo 20. Březen 2018 Sdílet Vloženo 20. Březen 2018 Jenže ne každej může auto zavřít do garáže/za plot a nabíjet. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anvil747 Vloženo 20. Březen 2018 Sdílet Vloženo 20. Březen 2018 https://www.alza.cz/hobby/compass-nabijecka-12v-solarni-levne-d5091863.htm#discussionPosts "nejlepší solární nabíječka co je na prodej, dává při optimálním světle zhruba 0,6Ah, takže Vám to baterii nabije za cca 20 hodin slunečního svitu. Pokud potřebujete rychlejší nabíjení, tak budete potřebovat větší solární článek, ideálně umístit někam na střechu. Pak jedině koupit jednu novou autobaterii, kterou budete prohazovat v autě za vybitou, a tu pak doma zase dobíjet. Na kabely autobaterie udělat nějaké konektory, pro snadné odpojení/ zapojení. Tohle udělat na obou bateriích, a jednoduše je přehazovat. V Obi, v regálu autodoplňků, jsem Tátovi kupoval měřák napětí autobaterie, do autozásuvky na 12V. Takhle by jste snadno měřil kdy ji budete muset přehodit za druhou autobaterii. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DAVID7001 Vloženo 20. Březen 2018 Sdílet Vloženo 20. Březen 2018 Ten solární panel mám přichycený suchými zipy na platě v kufru,do kufru krátké Fábie jsem udělal zásuvku,do které je připojená. Tu zásuvku jsem zapojil k té stávající mezi sedačkami.Ještě jsem za ní,vedle ruční brzdy,přidal vypínač,aby šla ta zásuvka v kufru z kabiny vypnout.V návodu u těch solárních panelů se píše,že jim vadí kolísání napětí při startování a při běhu motoru,když dobíjí alternátor.Takže ji před jízdou jednoduše z kabiny vypnu a po jízdě zapnu.Žádný zázrak od toho ale nečekejte,spíš než aby to tu baterii nějak dobilo,tak to sníží,nebo odstraní ten klidový odběr. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anvil747 Vloženo 20. Březen 2018 Sdílet Vloženo 20. Březen 2018 Já vás lidi ale stejně nechápu, jezdím denně dvacet kiláků do, a dvacet z práce. Na autobaterii mám napojenou GPS/GPRS/GSM hledačku proti krádeži, která se furt dobíjí. A teď když u nás bylo x-dní -15 pod nulou, tak i přesto jsem ráno otočil klíčkem , a nastartoval! Jediný co v těch mrazech vypovědělo, byl tempomat, a xenony. Tempomat ale přes den, kdy se o pár stupňů oteplilo, zase začal fungovat. A xenonová výbojka, to už mám zmáklý, stačí otočit vypínačem světel na nulu, pak na obrysové, a zase na potkávací světla, a zase se rozsvítila. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JanT Vloženo 20. Březen 2018 Sdílet Vloženo 20. Březen 2018 Za 20 km to krásně dobiješ, já to mám dva a půl kiláku. Ale od toho jak přesvědčit radio aby si samo načetlo pin jsme se trochu vzdálili. :B Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Adam Koubík Vloženo 26. Listopad 2018 Sdílet Vloženo 26. Listopad 2018 Čau chlapi nemá někdo nefunkční radio Symphony Fabia 1, chybí mi tlačítko 6 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
alien27 Vloženo 10. Červen 2019 Sdílet Vloženo 10. Červen 2019 (editace) Chlapi, potřeboval bych radu, do Fabie I sem vrazil Symphony MP3 ze Superba. Šlape, rámeček pěkně sedí, až na spodek rádia - ten nesedí na ten plastovej šuplík, je tam malá mezera. Chyba montáže, nebo je rozdíl v rámečku O1 a F1 ? Editováno: 11. Červen 2019, autor: alien27 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Thief1 Vloženo 12. Červen 2019 Sdílet Vloženo 12. Červen 2019 Je tam rozdiel, symphony z Fabie je jemne zaoblene ako je vidiet na spodnej priehradke. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
alien27 Vloženo 18. Červen 2019 Sdílet Vloženo 18. Červen 2019 V 12. 6. 2019 na 7:59, Thief1 napsal: Je tam rozdiel, symphony z Fabie je jemne zaoblene ako je vidiet na spodnej priehradke. Dobře, dík, a dá se to řešit nějakým rámečkem nebo jiným šuplíkem? Mezitím sem viděl Fabii s neorigo rádiem a mezeru měl stejně jako teď já. (jinak mě tam neorigo sedělo pěkně, bez mezery). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wyder Vloženo 14. Červenec 2019 Sdílet Vloženo 14. Červenec 2019 (editace) V 26. 11. 2018 na 15:28, Adam Koubík napsal: Čau chlapi nemá někdo nefunkční radio Symphony Fabia 1, chybí mi tlačítko 6 Ahoj, sice už po roce, ale třeba si to přečteš, pokud si nesehnal. Kdysi jsem taky řešil dva chybějící čudlíky na Symphony. Na vrakáči ti je nikdo nedá (znehodnotíš rádio), ale stačilo napsat přímo do firmy BRM s. r. o. (https://www.brm.cz/), která pro škodovku ty rádia spravuje (možná i vyrábí?) a napsat co potřebuju. Hned mi odepsali i cenu s poštovným, za dva čudlíky jsem dal pár korun a bylo vyřešeno. edit: Tak jsem dohledal email z roku 2013, kde jsem to objednával: Dobrý den pane **********, tlačítka předvolby máme skladem. Cena za kus 100,- Kč bez dph Poštovné v případě platby předem činí 60,- Kč V případě zájmu potvrďte prosím objednávku. Následně vám zašlu převodní udaje. Takže takhle, jestli ti to za to stojí, je na tobě... :) Editováno: 14. Červenec 2019, autor: Wyder Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sedlondra Vloženo 25. Listopad 2019 Sdílet Vloženo 25. Listopad 2019 Dobry den bando, koupil jsem fabii v bazaru a mám safe radio a nemám kod pro odblokování jedna se i fabii 2002 radio ORIGINAL SYMPHONY. Jak všichni víme bez radia se nedá jezdit takže nějaké rady ? :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anvil747 Vloženo 29. Listopad 2019 Sdílet Vloženo 29. Listopad 2019 Ahoj, bez kódu to nespustíš. Mladší auta mají rádio spárované s řídící jednotkou. Zkus servis Škoda, a nebo kup jiné rádio na netu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cechp Vloženo 12. Prosinec 2019 Sdílet Vloženo 12. Prosinec 2019 Zdravím pánové byl by někdo na Ostravsku vyčíst PIN z rádia Symphony ? Sehnal jsem tuhle sestavu a visím na SAFE .. předem děkuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cechp Vloženo 12. Prosinec 2019 Sdílet Vloženo 12. Prosinec 2019 před 3 minutami, cechp napsal: Zdravím pánové byl by někdo na Ostravsku vyčíst PIN z rádia Symphony ? Sehnal jsem tuhle sestavu a visím na SAFE .. předem děkuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sotram Vloženo 21. leden 2020 Sdílet Vloženo 21. leden 2020 Ahoj, jsem z Uherského Hradiště a kód vycucnout dokážu, tak až budeš mít cestu kolem, dej vědět. Nebo si nech někde vyčíst paměť a pak už ti stačí pár emailů. Měli by to zvládnout vyčíst v každém lepším elektroservise, nebo student slaboproudého elektra vš/sš, či mistr odborného výcviku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.