Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

V aute je jednotka na multifunkci ktera je v predface jina nez faceliftova. Pokud nebudes mit origo navi, tempomat ve volantu a origo HF neres

No ja prave chci dávat jiné radio a MF volant nebudu potrebovat tak me zajimalo jestli bych tam mohl dát Face volant aby mi fungoval klakson a airbag a tempomat si dal normálně na páčku od blinkru 

Hlavne aby sel pak bez problemu dát tempomat na páčku aby to nebylo zase nějak složité měnění nějaké elektroniky či nějaké jednotky

Páčka tempomatu nemá nic společneho s volantem čili přes nový volant nevede zadný kontakt od tempomatu.

cavte hosi ja by som cchel taktiez novy volant ale ako tua citam tak asik s noveho superba 2 mi volant nebude passovat ze

chlapi riesite podla mna p***viny. Mat ja vase problemy ;-) pritom mna osobne volant z S2 na superb1 vobec nefascinuje, do nasho supa podla mna nezapada, sorry...

Já chapu ze tenpomat nema s tim nic spolecneho ale myslel jsem to tak, ze budu muset dát jinou páčku ptze ted na té levé páčce nemám ty tlačítka ze strany abych tim pridával rychlost napriklad takze jestli nebude problém to tam potom dodělat :) 

• 2 týdny později...

Volant ze supa 2 jde. Já jsem si před měsícem dával volant trojramenný (asi z fabie ii rs) a pasoval bez problémů. Jen konektor airbagu jsme předělávali.

To Menty: Však Ti psal Airman, že tempomat s volantem nemá nic společného, takže bez obav

A vykašlal bych se na nějaké výměny, nechat nově pošít když už a je to jako nové

Upraveno od SUP1

To Sup1, Airman64: Menty má multifunkční volant a ten má ovládáni tempomatu na volantu. Tak pokud bude dávat volant pryč a bude dávat nový volant bez multifunkce, tak bude potřebovat novou páčku i s ovládáním tempomatu a asi ještě možná něco jiného. A na to se Menty ptal.

"No ja prave chci dávat jiné radio a MF volant nebudu potrebovat tak me zajimalo jestli bych tam mohl dát Face volant aby mi fungoval klakson a airbag a tempomat si dal normálně na páčku od blinkru"

Zástavba nového tempomatu na páčce přes volant nejde, na to jsme taky odpověděli

Koupí si novou páčku s kabelama a napojí znovu

Návod zde:

Návod na montáž tempomatu.pdf

• 5 měsíců později...

Kluci.myslite ze kdyz Mam multifunkci( klasiku ctyřraminko) a mam doma jeste jeden stejnej volant ale positej novou kuzi. Chtel bych je prehodit ale nevim jestli ty tlacitka multifunkce pujdou prehodit na ten druhej volant.

• 10 měsíců později...

Ahoj kluci,

Dostal se mi do ruky multifunkcni volant s airbagem ze Superba II. Volant sem prohodil, ale otazka z ni jde tam nejak zapojit ta mulrifunkce kdyz sem ji na predchozim volantu mel tak ?

Dekuju

Byl tu frajer, tuším slovák, který si to vše dokázal udělat. Je to akce na delší čas, ale jde to.

Prohledej to tady vše a najdeš. Měl tam i fotky.

Jinak nějaké info zde:

http://forum.skodahome.cz/topic/92080-v%C3%BDm%C4%9Bna-volantu/

Edit:

Wladi to byl !!!!! Fakt hustej týpek, co nebojí laborovat. Projeď jeho vlákno:

http://forum.skodahome.cz/topic/120730-wladiho-zachovala-v6tka/

Upraveno od SUP1

Ahoj, 

dekuju psal jsem mu SZ, protoze ve vlakne o konkretnim zapojeni nic neni. 

No on na tom makal fakt dlouho aby vše fungovalo, zda to dolaboroval do úplného finishe nevím.

myslim, že u wladiho ale nebyl problém s multifunkcí, ale oni hlavně dodělávali pádla na řazení ne ?

Pádla jsou do pohody, spíš ta multifunkce je pakárna. Každá funkce je spínána dle daného odporu tuším...

Tak na multifuknci seru, pry by se musela vyrobit ridici jednotka nejaka. Ma nekdo nejakej napada jak u toho volantu ze superba 2 sprovoznit aspon klaskon airbag ?

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.