1bugsy1 Posted June 27, 2010 Share Posted June 27, 2010 (edited) zdravim pani, O1 1,8T AUM 2003, obcas sa ozyva divny kvicavi zvuk ako keby od klinoveho remena, ten bol ale vymeneni pre istotu aj nastriekany. zpinanie vypinanie klimy na to podla mna moc vplyv nema, niekedy to urobi pri zapnuti, niekedy len tak pri jazde. pocujem to ale len v nizkych otackach tak do 1200 bol som u 2 mechanikov a jeden povedal, ze cerpadlo klimy, dalsi povedal loziska alternatoru. ak by bolo cerpadlo klimy je mozne nejak namazat loziska alebo tak nieco? od vas nejaky napad? v stredu s tym idem do autorizovaneho servisu tak som zvedavy co povedia tam nahral som aj zvuk... http://rapidshare.com/files/403316052/klip.mp4.html Edited June 27, 2010 by 1bugsy1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
HanyZ Posted June 27, 2010 Share Posted June 27, 2010 u mě to byl řemen, vyměnil jsem ho a byl klid... ale u tebe bych řekl, že asi altík Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lucky.jack Posted June 28, 2010 Share Posted June 28, 2010 Napínák řemene(kladka)... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts