Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Jak jsem zjistil všude se nabízí snížené zadní pružiny,ale já bych potřeboval vyšší.Poradí mě někdo kam se mám obrátit?

:o:o

Hele, nedávno se to tu řešilo. Vyšší pružiny asi neseženeš, musíš je vypodložit. Chceš zvětšit světlou výšku, ne ? Zkus ty podložky. Akorát teď mě napadá, to můžeme každý jinak nastavit světlost ? Co na to naši strážci zákona ?

• Autor

no já nevím jestli by vadilo ,že mám vyšší světlost,ale aspoň bych u nás mohl trochu normálně jezdit a ne pořád kličkovat.Prosím kde se ty podložky dají sehnat?Nebo si je musím nechat udělat?

už se to tu někde psalo, podložky dělá např. weitec +20mm, ale stejně to nechápu kudy jezdíte :doh:wacko: , ještě se mi nestalo abych při projetí ďoury drhnul spodkem(nebo nárazníkama) takže nechápu co nějaký podložky řeší!!!???

Zajimalo by me co na to reknou jizdni vlastnosti. ...asi nic pozitivni. Do losiho testu bych s tim asi nesel :)

NiceOne: Hmmm, máš asi pravdu....ale co takhle paket pro špatné cesty made in Škoda ? To by taky byla alternativa, když někdo chce mít vyšší auti. Tam je přece taky o něco větší světlá výška, kromě jiného, ale jasné že ta vyšší výška není nahnaná podložkama ;)

už se to tu někde psalo, podložky dělá např. weitec +20mm, ale stejně to nechápu kudy jezdíte  :doh  :wacko: , ještě se mi nestalo abych při projetí ďoury drhnul spodkem(nebo nárazníkama) takže nechápu co nějaký podložky řeší!!!???

To mě neříkej, v tejdnu jsem byl v JBC a kličkoval jsem jako kokot :wacko: . Nedejbože jet na Tanvald :wacko: Jam bych se bál i s GAZikem :wacko:

Blitka silnice :ble všechny v česku :aggressive:

dají se zaměnit pružiny a tlumiče krátké fabky s combi? :(:(

daj ;)

už se to tu někde psalo, podložky dělá např. weitec +20mm, ale stejně to nechápu kudy jezdíte  :doh  :wacko: , ještě se mi nestalo abych při projetí ďoury drhnul spodkem(nebo nárazníkama) takže nechápu co nějaký podložky řeší!!!???

To mě neříkej, v tejdnu jsem byl v JBC a kličkoval jsem jako kokot :wacko: . Nedejbože jet na Tanvald :wacko: Jam bych se bál i s GAZikem :wacko:

Blitka silnice :ble všechny v česku :aggressive:

ne tak já si to všechno vymejšlim, a auto mám zvednutý o půl metru abych mohl jezdit!! ;)<_<:doh

prostě to nechápu, vim že sou silnice rozmrdaný ale čim si člověk pomuže že auto o 2 bo 3 cenťáky zvedne??-to nechápu, to se muže hodit jen pokud hodně vyjíždí mimo silnice, ale na díry v asfaltě to přeci nepomuže :huh:

nehlede na to, ze vsichni jsme videli cestu po ktery jezdi Amogh do prace a to se snizenym autem..... ;)

no jasan, já si ji i vyzkoušel :p (ale se zvedlim-v zimní uprave ;) ) teď už bych se tam asi nedostal-mužu to někdy zkusit, když se chce, všechno jde!! ;):)

tak už mi ale někdo vysvětlete proč ty vysoký péra!! :huh:

• 3 roky později...

Kluci,já mám vzadu 2,5cm podložky od f Weitec a na jízdních vlastnostech nic nepoznám,dával jsem je na kombika z důvodu montáže LPG aby nesedela prdel,jako u dacie :) jinak jsem je měl i na Octavii I combi TDI a naprosta spokojenost

• 3 měsíce později...

neviete mi niekto povedat o kolko sa zvysi zadok kratkej fabky ak tam dam pruziny z combi?

menil som pruziny v predu ... nepochopitelne obe boli zlomene pri axialnom lozisku tym padom sa zmenila dosadacia plocha a loziska sa rozbili.... ale o tom som nechcel. kupil som pruziny z druhej ruky, ktore su vsak tvrdsie a predok mam vyssie o 2-2,5 cm ako zadok, co je dost blbe aj ked predok teraz lepsie zvlada jamy ;-)

Asi ti niekto predal pružiny na diesel.

Ja by som to riešil výmenou predných pružín za také, ako tam majú byť.

tak to neviem ... tvrdil mi ze su z benzinu a podla farebneho kodu som to nevedel rozlustit.

ale takto mi to vyhovuje...len potrebujem dorovnat ten zadok.

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.