Publikováno Květen 27, 200619 r Jak jsem zjistil všude se nabízí snížené zadní pružiny,ale já bych potřeboval vyšší.Poradí mě někdo kam se mám obrátit?
Květen 28, 200619 r Hele, nedávno se to tu řešilo. Vyšší pružiny asi neseženeš, musíš je vypodložit. Chceš zvětšit světlou výšku, ne ? Zkus ty podložky. Akorát teď mě napadá, to můžeme každý jinak nastavit světlost ? Co na to naši strážci zákona ?
Květen 28, 200619 r Autor no já nevím jestli by vadilo ,že mám vyšší světlost,ale aspoň bych u nás mohl trochu normálně jezdit a ne pořád kličkovat.Prosím kde se ty podložky dají sehnat?Nebo si je musím nechat udělat?
Květen 29, 200619 r už se to tu někde psalo, podložky dělá např. weitec +20mm, ale stejně to nechápu kudy jezdíte , ještě se mi nestalo abych při projetí ďoury drhnul spodkem(nebo nárazníkama) takže nechápu co nějaký podložky řeší!!!???
Květen 29, 200619 r Zajimalo by me co na to reknou jizdni vlastnosti. ...asi nic pozitivni. Do losiho testu bych s tim asi nesel
Červen 2, 200619 r NiceOne: Hmmm, máš asi pravdu....ale co takhle paket pro špatné cesty made in Škoda ? To by taky byla alternativa, když někdo chce mít vyšší auti. Tam je přece taky o něco větší světlá výška, kromě jiného, ale jasné že ta vyšší výška není nahnaná podložkama
Červen 2, 200619 r už se to tu někde psalo, podložky dělá např. weitec +20mm, ale stejně to nechápu kudy jezdíte , ještě se mi nestalo abych při projetí ďoury drhnul spodkem(nebo nárazníkama) takže nechápu co nějaký podložky řeší!!!??? To mě neříkej, v tejdnu jsem byl v JBC a kličkoval jsem jako kokot . Nedejbože jet na Tanvald Jam bych se bál i s GAZikem Blitka silnice všechny v česku
Červen 4, 200619 r už se to tu někde psalo, podložky dělá např. weitec +20mm, ale stejně to nechápu kudy jezdíte , ještě se mi nestalo abych při projetí ďoury drhnul spodkem(nebo nárazníkama) takže nechápu co nějaký podložky řeší!!!??? To mě neříkej, v tejdnu jsem byl v JBC a kličkoval jsem jako kokot . Nedejbože jet na Tanvald Jam bych se bál i s GAZikem Blitka silnice všechny v česku ne tak já si to všechno vymejšlim, a auto mám zvednutý o půl metru abych mohl jezdit!! prostě to nechápu, vim že sou silnice rozmrdaný ale čim si člověk pomuže že auto o 2 bo 3 cenťáky zvedne??-to nechápu, to se muže hodit jen pokud hodně vyjíždí mimo silnice, ale na díry v asfaltě to přeci nepomuže
Červen 4, 200619 r nehlede na to, ze vsichni jsme videli cestu po ktery jezdi Amogh do prace a to se snizenym autem.....
Červen 5, 200619 r no jasan, já si ji i vyzkoušel (ale se zvedlim-v zimní uprave ) teď už bych se tam asi nedostal-mužu to někdy zkusit, když se chce, všechno jde!! tak už mi ale někdo vysvětlete proč ty vysoký péra!!
Prosinec 28, 200915 r Kluci,já mám vzadu 2,5cm podložky od f Weitec a na jízdních vlastnostech nic nepoznám,dával jsem je na kombika z důvodu montáže LPG aby nesedela prdel,jako u dacie jinak jsem je měl i na Octavii I combi TDI a naprosta spokojenost
Duben 21, 201015 r neviete mi niekto povedat o kolko sa zvysi zadok kratkej fabky ak tam dam pruziny z combi? menil som pruziny v predu ... nepochopitelne obe boli zlomene pri axialnom lozisku tym padom sa zmenila dosadacia plocha a loziska sa rozbili.... ale o tom som nechcel. kupil som pruziny z druhej ruky, ktore su vsak tvrdsie a predok mam vyssie o 2-2,5 cm ako zadok, co je dost blbe aj ked predok teraz lepsie zvlada jamy ;-)
Duben 23, 201015 r Asi ti niekto predal pružiny na diesel. Ja by som to riešil výmenou predných pružín za také, ako tam majú byť.
Duben 25, 201015 r tak to neviem ... tvrdil mi ze su z benzinu a podla farebneho kodu som to nevedel rozlustit. ale takto mi to vyhovuje...len potrebujem dorovnat ten zadok.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.