nWy Vloženo 8. Červenec 2010 Sdílet Vloženo 8. Červenec 2010 Ahoj kluci, Moc se omlouvám za založení tohoto topicu, ale opravdu sem hledal 2 dny v práci a nic. Sháním někoho z okolí Plzně, nebo přímo z Plzně kdo by mi vymazal servisní interval a udělal ještě blbost typu vypout pípápní pásu atd. Kdyby se někdo takovej našel PM, ICQ 449 557 366, email nawry@email.cz Děkuju moc P.S. Klidně i radu kde to najdu než mi to tu smažete za duplicitu =] Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mifii Vloženo 8. Červenec 2010 Sdílet Vloženo 8. Červenec 2010 to jde o O2?vaga mam servis vymazu ale ty pasy sem ete nedelal pokud nekdo poradi jak nebo jestli je to ve VISU tak muzu pomoct jsem z Domažlic Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 9. Červenec 2010 Sdílet Vloženo 9. Červenec 2010 oboji jde ve vagu a oboji umim, kdyztak PM jinak servisni interval si smazes i bez Vagu, jen ty sam, jen projdi net, nebo zkus google, je to stejny jako v passatu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.